Blogging creativ

Terra Salin militează pentru voce cristalină și respirație lină

Cândva, în vremuri îndepărtate, am fost și eu un copil problemă, nu pentru că făceam boacăne cu nemiluita, ci pentru că nu-mi mai dădea pace laringita și prin liceu nici sinuzita. Mă trezeam aproape lunar că aștept cuminte la ușa medicului de familie și mă îndop cu antibiotice.

Recomandarea a fost să merg vreo trei ani la rând la mare, dar posibilitățile erau limitate, așa că m-am întâlnit cu marea abia când aveam inelul de logodnă pe deget și pe alesul inimii lângă mine. Desigur, mai era opțiunea să fac terapie salină, dar distanța a făcut să nu beneficiez nici de această variantă alternativă de tratament.

Am pășit în anul 2012 în Salina Turda și am fost cu adevărat cucerită, dar sunt conștientă că nu se face primăvară cu o floare, așa că cine dorește să se bucure de beneficii are nevoie de mai mult de o intrare în mina cu sare, iar costurile unei astfel de aventuri pot fi cu adevărat costisitoare dacă nu ești de prin părțile locului și va trebui să suporți transport și cazare.

Dar Terra Salin vine cu soluția salvatoare, aduce haloterapia în inima capitalei. Pitici, părinți și bunici sunt invitați cu drag aici.

Haloterapia și beneficiile sale

Haloterapia este o formă de medicină alternativă care mizează pe proprietățile benefice ale sării pentru a trata în mod natural diverse patologii. Haloterapia sau terapia cu aerosoli salini uscați se realizează cu ajutorul unui halogenerator care dispersează microparticule de sare ce pătrund în căile respiratorii, până în bronhiolele terminale și în alveolele pulmonare.

Terra Salin, cea mai modernă salină artificială din București, folosește pentru aerosoli sare naturală de la Târgu Ocna (fără antiaglomeranți) și este deschisă în colaborare cu un medic specialist care recomandă haloterapia datorită numeroaselor beneficii:

– elimină focarul infecțios de la nivelul căilor respiratorii;

– fluidizează secrețiile bronhice;

– ușurează respirația;

– întărește sistemul imunitar;

– îmbunătățește calitatea somnului.

Aerul fiind puternic salinizat în salina artificială, o ședință de 45 de minute echivalează cu aproximativ 4 ore petrecute într-o salină naturală.

Principalele afecțiuni care pot fi tratate prin haloterapie sunt:

– astm bronșic, laringită, bronșită, sinuzită, pneumonie;

– dermatită, eczeme, psoriazis;

– depresie, anxietate, insomnii.

Terra Salin – salină artificială și experiențe inedite

Terra Salin oferă un spațiu în care terapia respiratorie se împletește cu evenimente culturale și de divertisment, totul pentru experiențe unice ce vizează sănătatea, îmbogățirea cunoașterii și relaxarea.

Este un loc în care îți vei dori să revii, mai ales că durata recomandată pentru tratament este de minimum șapte ședințe consecutive pentru a se resimți efectele benefice.

Salina artificială din București dispune de două camere: una destinată grupurilor cu copii, iar cealaltă intimității în familie. Iar oferta vine cu abonamente atractive, ședințe oferite gratuit și prețuri promo pentru bunici.

Imaginează-ți cum ar fi să iei o pauză de 45 de minute de la tumultul zilei, să te așezi confortabil pe un șezlong și să te cufunzi în lectură, în timp ce respiri aerul curativ din salină, alături de al tău copil care este angrenat într-o activitate educativă.

Până acum s-au organizat zile de naștere la salină, ateliere de lectură, știință, origami, teatru pentru copii și chiar și un Halloween Sărat și cine știe ce mai urmează, căci doar imaginația este limita. Presimt că în acest an și Moș Crăciun va face la salină un popas. Poată va fi curios să participe și la o ședință de Yoga, căci adulții care au încercat s-au declarat fascinați.

Terra Salin te ispitește, prin albul pur te cucerește

Tinde să spună o poveste prin evenimentele pe care le găzduiește

Este cât se poate de naturală, autoritatea supremă fiind chiar sarea

Răspunde răcelilor cu lovitura fatală și putere supranaturală

Recomandă cel puțin 7 ședințe consecutive, având credința că va fi bine

Armonia este vizată, în voce și-n respirația dumneavoastră

Siguranța este la ea acasă, căci standarde internaționale se remarcă

Atinge trupul și sufletul, putând liniști chiar și gândul

Legătura creată poate fi pe viață, căci toate categoriile de vârstă vizează

Inteligent este amplasată, are statut de salină urbană

Neobosită, cortina zilnic o ridică și militează fără frică

Pentru voce cristalină și respirație lină!

Imagini Terra Salin, editare Canva.com

Articol pentru SuperBlog 2021.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s