Blogging creativ

Puncte de reper în alegerea bijuteriilor

Nu cred că există pe lumea asta femei care să nu iubească bijuteriile. Motivele sunt lesne de înțeles, căci fermecătoarele accesorii au puterea de a scoate din anonimat orice ținută, aduc un plus de feminitate și sunt părtașe la cele mai importante momente din viața unei femei. Dacă ne gândim doar la inelul de logodnă, el are puterea de a marca un moment unic în viața femeii îndrăgostite. În schimb, inelele din argint sunt de departe cele mai căutate, sunt purtate de la vârste fragede, accesibile și chiar elegante.

Tips & tricks pentru achiziționarea bijuteriilor

Mizează pe recomandările primite de la prietene

Principalele subiecte de discuție abordate de femei sunt frumusețea, hainele, bijuteriile și bărbații. Așa că îți recomand să ții cont de sugestiile prietenelor atunci când vine vorba despre trei dintre cele patru subiecte enumerate, căci la bărbați gusturile nu se discută, în rest e bine să mergi la sigur când pui în joc contul din bancă. În plus, ai ocazia să analizezi pe viu bijuteriile prietenelor tale și să-ți dai seama dacă ți se potrivesc.

Eu recomand bijuteriile INDIRA pentru că au la baza creației calitatea, durabilitatea și simțul estetic. Sunt gândite pentru fiecare ocazie și pentru personalități diferite, fiind cu adevărat speciale, exact așa cum sunt și femeile. Pentru un plus de feminitate, își recomand cercei înainte de toate!

Ia în considerare recenziile clienților

Dacă îți este dat să accesezi pentru prima dată un site și bijuteriile din stoc te-au fascinat pe loc, eu zic să nu te lași ghidată de impuls, ci să îți iei un pic de timp și să analizezi recenziile lăsate de clienți. Astfel vei identifica punctele forte și minusurile pe care le au produsele dorite și vei putea lua o decizie în cunoștință de cauză, scutindu-te de neplăceri ulterioare.

Caută beneficiile oferite

Pe lângă calitatea superioară a bijuteriilor achiziționate, nu sunt de ignorat nici beneficiile care te determină să scoți mai puțini bani din buzunar. Nu spun să fii o persoană care vânează ofertele, ci doar să cauți acele magazine online care pun clientul pe primul loc și îl răsplătesc cum se cuvine pentru a sa fidelitate.

Dacă intri în Clubul Indira îți vei da seama despre ce vorbesc și ce înseamnă respectul pentru client, prestanța și certitudinea că odată ce vei plasa o comandă te vei întoarce și vei deveni promotor al bijuteriilor de calitate, invitându-ți prietenele să le descopere.

Sună bine să ai 10% cashback la fiecare comandă, returul și schimbul să fie gratuite, iar garanția de 12 luni asigurată pentru bijuteriile tale preferate. Toate acestea îți dau o siguranță, vorbesc despre asumare și despre calitate, căci să fim serioși, cine vinde chilipiruri nu oferă astfel de beneficii, nu te invită în club și nu cunoaște noțiunea de autenticitate.

Femeia autentică este cea care nu are teamă să-și arate propria personalitate, care înțelege că atitudinea primează și că accesoriile o pot pune într-o lumină aparte. Colierele din argint sunt cameleonice, au puterea fantastică de a atrage privirea și de a transmite un mesaj subtil. Fie că ești o femeie elegantă, copilăroasă sau sobră, în oferta Indira vei descoperi bijuterii care te vor cuceri.

Dacă un inel în plus ar fi un răsfăț pentru tine, nu vreau să-ți faci griji că de pe deget îți va fugi, căci există un tabel cu mărimi care garantează că ți se va potrivi. O bijuterie cadou va fi întotdeauna împachetată cu atenție și iubire, iar de vei dori, chiar și o felicitare o va însoți. Alege persoanele pe care vrei să le surprinzi și nu uita că bijuteriile nu dau niciodată greș!

Până când vom beneficia de realitatea augmentată, pentru a vedea din confortul propriului cămin cum ne vin accesoriile preferate, îmi doresc ca acest articol să-ți fie ghid pentru shoppingul online de bijuterii.

Imagini Indira – Editare Canva.com

Articol pentru SuperBlog 2021.

Lasă un comentariu