Blogging creativ

Mizez pe Franke pentru un festin de Halloween

Am în plan să o fac lată de Halloween, chiar în acest an. Adun membrii familiei, invit vreo două prietene și punem de-o petrecere în aer liber, pe terasa din spatele casei. Am în plan de ani buni un astfel de festin sub cerul înstelat (sper că stelele ne vor onora cu prezența), doar că nu mi-am făcut curaj niciodată să-mi pun ideea în aplicare.

Mama îmi zice și acum că-mi lipsesc mai multe țigle de pe casă, că cine a mai pomenit să stai pe vremea asta afară și să petreci. Da nu mă sperie pe mine frigul, căci am în mânecă antidotul, ceva tare în pahare, un foc la care să ne aciuăm când ne tremură dinții din dotare și delicatese pregătite de mine. Cu bunătățile dulci și sărate nu am dat niciodată greș, iar dacă mă gândesc că acum mă bazez și pe electrocasnice Franke, succesul este garantat.

Electrocasnice Franke pentru bucătării performante

Am avut mereu standarde înalte, în special în bucătărie, însă acum mă felicit că am dedicat timp să accesez https://www.frankemagazinonline.ro și să descopăr colecțiile Maris, Smart și Mythos, care impresionează prin inovație și performanță, ducând la un nivel superior arta gătitului.

Cucerită de universul electrocasnicelor de calitate și cu o dorință imensă de schimbare în bine, cum ar fi să câștig timp pentru mine, am achiziționat imediat plită și cuptor Franke, două piese care vorbesc despre utilitate, rapiditate și preparate gătite ca la carte.

Sufletul mi-a zâmbit când am descoperit genialul cuptor Franke cu caracteristica fabuloasă multicooking (gătit pe trei nivele în același timp), din colecția Maris, perfect pentru familiile numeroase, pentru cei pretențioși sau pofticioși, precum și pentru un festin sau o petrecere ieșită din tipare de Halloween.

Meniu de Halloween

Cu ce ne-am putea încălzi mai bine (bineînțeles pe lângă iubire)? Cu o țuică fiartă cu cuișoare și cu o votcă cu gust de afine. Dacă n-ai mai auzit de această combinație, auzi de la mine, căci am în plan să dau iama în siropul natural de afine pregătit de mama și să-l combin, cel puțin pentru o noapte, cu votca din colecția de sticle nenumărate a soțului meu. Deci la capitolul băutură ne-am lămuri, iar cine va dori la final un ceai de tei pentru a dormi mai bine, este invitat la mine în bucătărie, căci plita Franke îl va servi cum se cuvine.

Și dacă tot vom sta sub perdeaua de stele strălucitoare, o binecuvântare ar fi o supă aburindă, din dovleac de sărbătoare pregătită, asezonată cu usturoi în doză mare, pentru a trimite energiile negative la plimbare.

Și pentru că am credința adânc înrădăcinată că o sărbătoare în aer liber fără mici și frigărui nu se poate, le-aș pune în meniu, alături de o ruladă din carne, care să surprindă prin fețele îngrozite pe care le poartă, căci cu legume felurite pot face și rulada mumie.

Și după cum bine se știe, fără ceva dulce nu e sărbătoare la mine. Am ingredientele pregătite pentru o prăjitură crocantă și gustoasă, cu dovleac atent aromat și o bezea ce poartă lilieci.

În speranța că nu v-am înspăimântat, vă spun că dau frâu liber imaginației în bucătărie, îmi dau voie să fiu zurlie și e tare interesant cum faimă mi-am creat prin bunătățile pe care le prepar.

Petrecere de Halloween

Meniul este ales și aprobat de vrăjitoarele pe care le-am invitat, am ajutoare de nădejde în bucătărie, electrocasnice Franke, se știe, și ca să fie nebunie, lipsește doar decorul fantezie. Păianjeni și lilieci se vor plimba pe unde nu te-ai aștepta, lumânări parfumate vor fi paznici peste noapte, iar vedetele serii se vor afișa sub formă de dovleci zâmbăreți sau purtători de dinți ascuțiți împrumutați de la vampiri, îndemnându-te să te cuibărești în brațele celui pe care-l iubești.

Și pentru ca totul să fie mai intens, m-am gândit să scot potențialul creativ de la naftalină, iar cel mai hazliu dovleac sculptat va fi premiat cu o postare pe Instagram și cu o zi de celebritate pentru artistul sau artista din miez de noapte.

Imagini Franke Romania și Pixabay.com – Editare Canva.com

Articol pentru SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s