Blogging creativ

Kärcher – grădinarul din grădina mea

Toate femeile sunt înzestrate cu un ochi de soacră, acel ochi care reperează firul de praf de pe lustră și devine un adevărat radar pentru curățenia WOW. Însă, pentru mine, curățenia care contează nu include doar inima casei, ci și terasa, curtea, grădina și livada cu pomi fructiferi.

Adevărul este că viața la țară este minunată. Păsărelele ne oferă concerte la scenă deschisă, aerul este curat și peisajul ne bucură privirea în fiecare moment al zilei, iar dacă punem la socoteală și roadele sănătoase pe care pământul le oferă, putem spune că viața la țară este un privilegiu și un vis din ce în ce mai întâlnit printre blocurile gri ale marilor orașe.

Până și curățenia în natură a devenit o plăcere pentru noi, căci muncim în echipă, cu spor și voie bună. Eu, soțul meu și Kärcher – grădinarul din grădina mea, cel care aduce tehnologia inovatoare în atenția norocoșilor posesori de grădini și livezi.

Aparate pentru grădină cu acumulator

Acum nu se mai trage la fierăstrău pentru a tăia crengile uscate din livadă și nu se mai utilizează coasa, pe care o bătea cu pricepere bunicul, pentru a tăia iarba din grădină. Acum avem în vedere un efort minim, eficiență și mobilitate maximă, astfel că mizăm pe aparate pentru grădină cu acumulator.

Recunosc, soțul meu este un adevărat promotor al acestora și chiar dacă eu sunt mai tradiționalistă din fire, a reușit să mă surprindă plăcut și pe mine. Că doar am spus că facem munca în echipă, cel puțin în livadă, căci în casă nu prea cântă cocoșul, ci găina cu moț, statut câștigat datorită ochiului de soacră pe care l-am menționat anterior.

Iubesc livada din spatele casei, este visul meu din copilărie, devenit realitate cu sprijinul soțului meu iubitor, cel care m-a însoțit în fiecare etapă a proiectului și care se îngrijește în fiecare an să arate din ce în ce mai bine, iar recolta să fie sănătoasă și bogată.

Nu s-a supărat pe mine nici când i-am furat din sarcini, când am ales să mă ocup eu de toaletarea pomilor și l-am coborât pe el la nivelul solului. Dar adevărul este că nici nu prea avea cum să se supere, având în vedere că el este cel care a înlocuit foarfeca greu de folosit de o femeie, cu un clește cu acumulator pentru crengile copacilor.

Datorită lui această muncă a devenit o plăcere, căci nu apelez la forță, doar acționez un buton și tai crengi cu diametrul de până la 3 cm, ajung chiar și la ramurile înalte, iar pe cele care se vor blocate în pom le dau jos simplu și ușor, cu ajutorul cârligului care acționează ca o clemă.

Când dau nas în nas cu o ramură mai mare apelez la soțul meu, care cu pricepere și încântare pune în funcțiune bijuteria din dotare, o drujbă cu acumulator de la Kärcher și treaba e bună cât ai zice ,,prună”. Astfel are și motiv de joacă, o adevărată plăcere să transforme creanga tăiată în lemne de foc pentru celebrele grătare pe care le facem în zile de sărbătoare sau când pofta de ceva bun ne dă târcoale.

În rest, am spus că se ocupă de sol, are grijă ca iarba să fie tăiată corespunzător, mereu pregătită pentru o poză de prezentare ad-hoc pe rețelele de socializare. Acolo unde ajunge și el când face ture fără încetare cu mașina de tuns iarba cu acumulator. Să vadă lumea frumoasa noastră livadă și cât de norocoasă sunt să am un astfel de soț. Frumos, harnic și mereu la curent cu ultimele noutăți în materie de aparate pentru grădină cu acumulator.

Și-a luat în serios rolul de promotor și dă de știre tuturor că prietenul nostru Kärcher are pregătite super pachete promoționale în această primăvară. Spor și mobilitate pentru grădini elegante!

Imagini Kärcher România , editare Canva.com

Articol pentru Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s