Blogging creativ

De 25 de ani, Frisomat susține spiritul antreprenorial și visurile clienților

Totul în lumea asta a început cu un vis, continuă cu acțiune direcționată spre realizarea scopului propus și se trăiește prin satisfacția planurilor duse la bun sfârșit. Mizând pe aceste aspecte și pe spiritul antreprenorial al numeroșilor clienți din întreaga țară, Frisomat România celebrează 25 de ani de activitate, timp în care a pus pe harta țării noastre amprenta inovației, fiind ambasadorii calității, utilității și confortului prin cei peste 982.000 de m2 de hale metalice realizate din oțel laminat la rece.

Aventura Frisomat a început în Belgia, în 1978, pentru ca în prezent compania să fie reprezentată la nivel mondial prin 14 filiale, cu fabrici de producție în Belgia, Rusia și Brazilia. Sediul central din țara noastră se află în Piatra Neamț, iar alte două birouri comerciale se regăsesc în Otopeni și Cluj-Napoca, pentru ca serviciile companiei să poată fi accesate cu ușurință din toate colțurile țării.

Frisomat – Inovație în construcții metalice

Compania cu ADN româno-belgian creează spațiul potrivit pentru afaceri dintre cele mai diverse, mizând pe construcții metalice fabricate rapid și cu durată îndelungată de viață. De menționat este și faptul că pentru realizarea unui proiect hală metalică, clienții au posibilitatea de a accesa fonduri europene, un ajutor demn de luat în seamă mai ales pentru un antreprenor la început de drum.

Fie că vorbim despre proiecte agricole sau industriale, despre săli de sport sau destinate diverselor evenimente, despre supermarketuri, magazine sau clădiri pentru birouri, halele metalice proiectate, produse, livrate și montate de Frisomat vor fi adaptate în funcție de zonă, specific, nevoile și preferințele fiecărui client, mizând întotdeauna pe raportul corect calitate-preț. Mărturie în acest sens stau cuvintele clienților mulțumiți.

În cuvinte pline de însemnătate, Frisomat exprimă:

Fiabilitae indiferent de zona geografică în care va fi amplasată hala metalică. Fie că ne referim la deal sau munte, la malul mării sau la zone seismice ale țării, proiectanții cu o veche experiență în spate vor oferi cele mai bune soluții de fundare pentru a realiza proiecte solide, trainice și perfect adaptate domeniului de activitate. Astfel construcția va rămâne în picioare și când vântul va sufla cu putere, când vom avea ierni ca în povești și când plăcile tectonice se vor ciocni între ele.

Rapiditate în execuție. Majoritatea clienților vorbesc despre 6-8 săptămâni în care spațiul de producție sau depozitare a prins viață apelând la construcțiile din plăci metalice.

Inovație înainte de toate, întrucât construcțiile prefabricate din oțel laminat la rece utilizează cu 30% mai puțin oțel, fiind cu toate acestea solide, durabile și cu un aspect estetic apreciat la nivel mondial. Datorită materialului folosit, halele Frisomat sunt ușor de transportat și se montează într-un timp scurt. Garanția pentru structurile metalice este de 50 de ani, iar cea pentru montaj de 3 ani, compania venind și cu un serviciu de mentenanță care să confere clienților siguranță și continuitatea afacerii.

Sustenabilitate prin folosirea panourilor solare și a unei cantități reduse de oțel în procesul de fabricație al structurilor metalice. Oțelul este 100% reciclabil, transportul se realizează inteligent, iar deșeurile sunt reduse la minimum.

Originalitate prin abordare și transpunere în realitate a unor proiecte atât de diferite. Dacă vorbim despre hale de producție și depozitare lucrurile par mai simple, dar dacă ne referim la magazine, săli de evenimente sau clădiri pentru birouri complexitatea crește, iar când vedem piste de carting indoor, hangar pentru avioane sau ambarcațiuni putem vorbi despre creativitate și provocare asumată.

Maturitate dobândită în cei 25 de ani de experiență, în cele peste 870 de parteneriate încheiate cu antreprenori români și ca urmare a celor peste 970 de hale metalice construite în întreaga țară.

Angajament onorat la termen și în condiții optime. Frisomat având la nivelul țării noastre șase echipe formate din experți, putând apela oricând la sprijinul altor colegi de peste hotare, fără ca acest aspect să influențeze costul final al proiectului.

Transparență totală. Compania asumându-și complet fiecare proiect, datorită faptului că deține controlul asupra întregului proces de producție al halei, de la proiectare la dezvoltare și de la transport la montaj.

Frisomat are în vedere să ridice numeroase hale metalice în viitor, să susțină antreprenorii și economia acestei țări, mizând pe un slogan perfect adaptat realității – “Inovatori în construcții metalice”.

,,Când produci în România și consumi din România, susții România” este îndemnul acestei perioade dificile pentru fiecare dintre noi. Sunt cuvinte menite să ne motiveze, să ne facă să fim mult mai conștienți de lucrurile care ne înconjoară, să privim lângă noi, nu peste hotare, să ne susținem și să ne promovăm reciproc.

Aceste cuvinte mi-au ajuns la inimă și mi-au trezit un vis ascuns de ceva timp în cotloanele propriului suflet. Este acela de a fi un mesager al cărților de calitate, al autorilor talentați din România, al culturii și al comorilor ascunse în pagini de carte.

Visez la o hală industrială Frisomat pentru tipografia și editura ,,Colț de suflet”, precum și la o librărie poziționată în față, un spațiu elegant, care să invite la cunoaștere și relaxare.

Nu-mi doresc să fiu doar editor, visez să fiu autor de carte care inspiră copiii și adulții deopotrivă, care transmite dragostea pentru viață și frumosul în forme felurite. Omul care unește autorii pasionați cu cititorii împătimiți, care să ducă cartea românească peste hotare, să promoveze valorile și spiritul românesc în întreaga lume.

Eu cred cu tărie că atunci când sufletul, mintea și inspirația divină uneltesc la nașterea unui vis, acest lucru se întâmplă pentru simplul motiv că posesorul are puterea să-l transforme în realitate. Acum nu mai trebuie să ne gândim la construcții complicate, la pereți grei construiți din cărămidă, căci construcțiile metalice au prins avânt, sunt la îndemână, ușor de montat și întreținut, solide și durabile.

Să nu uităm că Frisomat susține spiritul antreprenorial și visurile clienților de 25 de ani!

Articol pentru Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s