Blogging creativ

7 trucuri pentru o garderobă fără cusur

Garderoba fiecărei femei vorbește despre propria personalitate, hainele de damă fiind alese cu mare atenție, după îndelungi analize în fața oglinzii fermecate. Sună cunoscut, nu-i așa? Și chiar dacă te numeri printre persoanele care nu sunt pasionate de modă, tot ai haine preferate pe care le porți ani la rând și de care ai grijă să nu se deterioreze prea curând.

Menționând acestea, m-am dus cu gândul la rochiile elegante Answear Lab și la călduroasele geci Medicine.

Fotografii Answear.ro, editare Canva.com

Să nu crezi că m-am îndepărtata de subiect, doar ți-am satisfăcut curiozitatea cu câteva piese vestimentare în trend, după care vin cu dezvăluirile promise.

7 trucuri pentru o garderobă fără cusur

1. Întinde hainele albe la soare sau lasă-le să înghețe

Lasă-ți cămășile și tricourile să fie mângâiate de razele fierbinți ale soarelui și bluzele groase să simtă gerul. Da, prin aceste tratamente speciale, hainele tale își vor păstra albul imaculat.

2. Fierul de călcat scoate pata de lumânare

Pui hârtie de copt peste ceara de la lumânare, dai cu fierul de călcat și pata iese instant. Truc testat pe blugii din dotare, palton, geacă sau rochiță delicată.

3. Grăsimea este anihilată de băutura neagră carbogazoasă

Băutura neagră carbogazoasă este una delicioasă, cu silueta poate fi neprietenoasă, dar cu hainele e generoasă. Trimite petele de grăsime la plimbare de pe orice țesătură din garderoba dumitale. O pui pe pată, lași să acționeze și urmezi procedura normală de spălare.

4. Aspirina tratează petele lăsate de deodorant

Nu este eficientă doar pentru durerile de cap, ci și pentru a îndepărta petele albe pe care deodorantul le lasă pe haine. Pisezi vreo trei aspirine și le pui în apă fiartă, aplici pe pete și lași câteva ore să acționeze. După cum ți-ai dat seama, nu este o soluție pe care o poți aplica pe orice material, dar funcționează pe tricourile din bumbac și pe hainele care suportă temperaturi ridicate de spălare.

5. Bicarbonatul de sodiu elimină petele de cafea

Cafeaua se bucură de celebritate, este servită în orice casă, la birou, în parc sau la întâlniri simandicoase, deci există cel mai mare risc să se regăsească și pe tricou, cămașă sau rochia ta preferată. Dar nu dispera, ai nevoie doar de apă și bicarbonat de sodiu pentru ca piesa ta vestimentară să fie salvată.

6. Petele de vin dispar cu sare

Vinul cucerește papilele gustative, dar când vine vorba despre haine, petele pe care le lasă pe țesături sunt extrem de dificil de scos. Nu trebuie să lași pata să se usuce, ci atunci când este proaspătă să o acoperi cu sare, lași să acționeze preț de două ore și apoi pui mașina de spălat să-și facă treaba obișnuită.

7. Folosește cremă de ras pentru petele de machiaj

Soluție masculină pentru o problemă feminină, cam așa s-ar descrie în puține cuvinte acest truc. Este o soluție la îndemână, nu am testat-o încă, dar se spune că funcționează.

Șapte trucuri de testat și un bonus garantat, căci nu puteam să închei articolul fără a puncta ceva esențial și despre încălțămintea de damă. Mă refer bineînțeles la cea din piele naturală, de calitate superioară, care oferă confort și protecție adecvată în fiecare sezon. Așa că, indiferent dacă vorbim despre pantofi, cizme sau botine din piele, eu apelez la crema de mâini pentru a le reduce duritatea. Aplic cremă de mâini pe încălțămintea din piele măcar o dată în fiecare sezon, astfel devine moale și își păstrează strălucirea. Tot ca un truc, dacă te deranjează cusăturile aplicate, îți recomand să folosești aceeași cremă de mâini în interiorul încălțămintei.

Cele 7 trucuri pentru o garderobă fără cusur au fost revelate, bonusul este cireașa de pe tort, iar eu mă gândesc să nu spun chiar tot, căci vor urma și alte articole hot. Dacă știi un truc pe care nu l-am punctat, te invit la comentat.

Articol pentru SuperBlog 2020.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s