Blogging creativ

SALIN aduce aerul sănătos în casa ta

Te tot gândești de ceva vreme să faci o vizită în bogatul univers al unei saline? Chiar și medicul ți-a sugerat că ar fi benefic pentru sănătatea ta? Ei bine, vremurile în care trăim ne-au cam pus frână în tot ce ne-am dorit să facem. Dar întotdeauna există alternative, nu-i așa? Terapie salină la domiciliu, o soluție la îndemâna ta!

SALIN aduce aerul sănătos în casa ta

Salin este un aparat inteligent care are grijă ca aerul din căminul tău să fie curat și sănătos. Asta mă duce cu gândul la respirație ușoară, confort psihic și somn odihnitor. Sună bine, nu-i așa? Un astfel de aparat reprezintă soluția simplă în cazul în care mirosul din casa ta te face să-ți pui semne de întrebare sau în situația în care locuiești într-o zonă cu multă umezeală, iar igrasia și mucegaiul și-au făcut loc în căminul tău.

Salin produce multiple efecte benefice:

– aer curat, ușurință în respirație, mărirea rezistenței la răceli

– ajută la vindecarea numeroaselor afecțiuni respiratorii

– preîntâmpină alergiile

– reține praful, elimină mirosurile neplăcute, chiar și pe cel de fum de țigară

– confort sporit, somn liniștit, energie în plus

Aparatele Salin

Produsele Salin au la bază ideea tratamentelor din minele de sare, utilizând un procedeu inovator de trecere forțată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, în principal clorura de sodiu. Astfel se asigură purificarea aerului din încăpere și o metodă naturală de tratament, fără efecte secundare, care contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate și la confortul sporit al întregii familii.

Pe mine m-a convins cu siguranță, mai ales că nasul înfundat și durerile în gât m-au deranjat de când mă știu. Dar înainte de a a lege, este indicat să mă informez cu privire la ofertă.

Aparatele atât de apreciate sunt:

Inhalatorul InSalin – adjuvant în tratarea unor afecțiuni ale căilor respiratorii precum: astm bronșic, bronșite, sinuzite, laringite, rinite sau alergii. Este de dimensiuni reduse și poate fi luat ușor în geantă sau rucsac, pentru a-ți veni în ajutor oriunde te-ai afla.

Purificatorul de aer Salin Plus este recomandat pentru casă sau apartament, asigurând un aer curat și sănătos pe o suprafață extinsă.

Purificatorul de aer Salin S2 este ideal pentru o cameră obișnuită de apartament.

Când am spus că aparatele Salin sunt extrem de apreciate nu am glumit, mai ales că nu doar consumatorul mulțumit reprezintă garanția calității și a promisiunilor onorate, ci și medalia de aur obținută la „World Exhibition of Innovation, Research and new Technology” EUREKA, de la BRUXELLES și argintul obținut la Salonului Internațional al Invențiilor, Tehnicilor și Produselor Noi de la Geneva.

Salin aduce aerul sănătos în casa ta. Încearcă și vei observa diferența!

Articol pentru SuperBlog 2020.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s