Blogging creativ

Ai grijă de tine – Farmacia La Preț Mic îți vine în ajutor

Ai grijă de tine și de sănătatea celor dragi! Farmacia La Preț Mic îți vine în ajutor cu o gamă variată de vitamine, suplimente, dermatocosmetice sau produse pentru copii, cu garanția calității oferită de cei mai prestigioși producători din domeniu, la cele mai mici prețuri.

Black Friday la Farmacia la Pret Mic mi-aș dori să aducă discount la următoarele categorii:

Vitamine și minerale

O viață echilibrată presupune o dietă echilibrată, un control optim al factorilor stresori și un somn de calitate. Dar atunci când nu putem bifa fiecare aspect așa cum se cere la carte, putem apela cu încredere la suplimente de vitamine și minerale.

Vitamina C de la Naturalis este aliatul de nădejde pentru întărirea imunității, reglează glicemia și colesterolul, își aduce aportul în procesul de asimilare a fierului de către organism, ținând astfel diverse afecțiuni la distanță. Este gustoasă și sănătoasă și o recomand în special primăvara și toamna.

Naturalis Ca+Mg+Zn + Vitamina D este indispensabil în zilele dificile din lună, atunci când durerile menstruale îmi dau târcoale. Am aflat la un seminar de feminitate că durerile menstruale sunt reduse atunci când apelăm la un supliment de calciu și am ales să încerc aceste comprimate efervescente. Se dizolvă rapid în apă, au un gust prietenos și chiar alungă durerile și disconfortul menstrual.

Magne B6 am luat prima dată la recomandările unui cardiolog, atunci când palpitațiile și amețelile m-au făcut să apelez la un consult de specialitate. Am luat aceste comprimate și în timpul examenelor de la facultate, atunci când oboseala și stresul erau la cote înalte, dar și de fiecare dată când am simțit că echilibrul meu interior era afectat. Când oboseala, stresul și insomnia intră în scenă, este remediul la care apelez pentru un efect de calmare garantat.

Probiotice

Probioticele își aduc aportul la buna funcționare a sistemului digestiv. Sunt necesare atunci când luăm antibiotice, când ne confruntăm cu diaree sau cu sindromul de colon iritabil. Sunt bacterii bune care restabilesc echilibrul microflorei intestinale.

Atunci când situația o cere, eu apelez cu încredere la Eubiotic – probiotice pe baza de culturi lactice vii.

Ceaiuri Dacia Plant

În copilărie am băut ceai cât au băut alții într-o viață. Am avut probleme cu rinichii, atât de deranjante încât am ajuns să fiu supusă unei operații de apendice, deși suferisem doar o criză severă de rinichi. Erau alte vremuri. Crizele au continuat să-mi facă viața destul de grea, mai ales atunci când făceam efort fizic.

Ceaiul era la ordinea zilei, în diverse combinații, dar țin minte că cel recomandat era cel din coada calului, coada șoricelului și sunătoare. Culegeam plantele de pe câmpul din jurul satului în care locuiam, le uscam și aveam asigurat necesarul pentru ceai până anul următor.

Acum, în marele oraș în care locuiesc nu cresc plante vindecătoare, dar le găsesc atent selecționate pe rafturile bogate de la Farmacia La Preț Mic.

De asemenea, recomand ceaiul de anghinare, în perioadele în care dieta este dezechilibrată, vă confruntați cu stres și bila vă face probleme. Eu apelez la el în preajma sărbătorilor, atunci când, ca orice român, mă înfrupt din diverse bunătăți.

Produse pentru îngrijirea pielii

Se știe că pielea este cel mai mare organ al corpului uman, deci să-i acordăm atenția pe care o merită, să o îngrijim când este necesar și să o răsfățăm zi de zi cu produse de calitate. O piele hidratată vorbește despre frumusețe și sănătate.

CeraVe este cel mai prescris brand pentru hidratare de către dermatologii din SUA, crema fiind utilizată atât pentru față, cât și pentru corp, recomandată persoanelor cu piele uscată și foarte uscată, fiind potrivită pentru adulți și copii deopotrivă. Mama mea o folosește de ceva timp și efectul este unul wow. Am în plan să o testez și eu, mai ales că în sezonul rece pielea va avea mult de suferit.

Cicatridina unguent mi-a fost de folos de câte ori m-am ars la cuptorul din bucătărie, precum și atunci când mi-am făcut o tăietură de toată frumusețea în deget, cu noul cuțit de bucătărie din dotare. Reprezintă soluția modernă pentru cicatrizarea rapidă și estetică a plăgilor, dovadă în acest sens stând chiar propriile mâini.

Crema cu arnică am descoperit-o atunci când am căzut pe scările de la serviciu și am suferit o entorsă care m-a ținut vreo trei zile fără să pot pune piciorul în pământ. O colegă de birou mi-a recomandat-o, spunând că este indicata pentru diminuarea durerilor musculare și în caz de entorse, edeme, luxații și contuzii. Am testat-o și o recomand mai departe, mai ales că și soțul meu o caută atunci când se întoarce de pe terenul de fotbal.

Când vorbim despre sănătate și frumusețe, în fiecare casă trebuie să existe un raft sau un sertar cu produse de calitate, cu remedii de la natură și cu suplimente care să ne ajute să depășim diverse obstacole pe calea bătătorită a vieții.

Farmacia la Pret Mic este camarad de încredere, mereu aproape de tine!

Articol pentru SuperBlog 2020.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s