Blogging creativ

Un colțar și multe vise

Ne-am trezit, într-o zi, visând cu ochii deschiși la un loc al nostru, un loc pentru inima mea visătoare, pe care să-l decorez după bunul plac, unde să am liniștea și confortul necesare unui om care unește, precum într-un dans, cuvinte și emoții.

Un colțar și multe vise

Așa se poate exprima, în puține cuvinte, începutul unei aventuri, în noul nostru apartament de la etajul doi, locul pe care urma să-l numim acasă. Spațiul părea imens în marea sa goliciune, doar un colțar stingher ne făcea cu ochiul din luminosul living. Între mine și el a fost dragoste la prima vedere și când o femeie iubește ceva devine instant proprietate personală. După ce l-am cumpărat, ne-am socotit îndelung dacă intră pe ușă…și a intrat. S-a instalat precum un rege și de atunci ne-a susținut greutatea zi și noapte, ne-a simțit starea de oboseală și clipele de relaxare la care și-a adus contribuția de nenumărate ori.

Foto arhiva personală

Deasupra lui și-a găsit loc de cinste o mică bibliotecă cu cărți din sfera dezvoltării personale și business, câteva obiecte decorative și o minge de baschet, o amprentă masculină care recunosc că m-a cam scos din pepeni la început, mai ales din cauza amplasamentului ,,artistic” (în vârful unei vaze). Dar mi-am dat imediat seama că face legătura indestructibilă dintre yin și yang și am lăsat-o la loc de cinste.

În jurul acestui colțar ne-am creat un colț de suflet, al nostru cămin, un loc de meditație și relaxare, dar și de creație și autocunoaștere. Aici mă las prinsă în mrejele unei cărți bune sau ghidată de muza care mă ajută să pun pe hârtie cuvinte care ating inimi. Aici servesc ceva dulce și, mai nou, cu laptopul în brațe, fac noi planuri de amenajare.

Nu, nu renunț la colțarul meu, sunt sigură că mai poate face parte din poveste încă câțiva ani, însă atunci când ne vom despărți, știu sigur unde voi căuta o canapea pe măsura sa. De curând am descoperit universul FAVI.ro – cel mai mare motor de căutare mobilă și decorațiuni din România – și am fost instant cucerită.

Femeile inteligente nu refuză invitația de a naviga printre sute de mii de produse, de la peste 200 de magazine. Am dreptate când compar experiența cu un festin, nu-i așa? Întotdeauna va fi ceva de îmbunătățit în magicul tău cămin. Și să știi că nici nu trebuie să investești mult, schimbi lustra, mocheta, perdelele, și o nouă energie va pune stăpânire pe casa ta.

În ceea ce mă privește, aș mai adăuga și vreo două tablouri care să însuflețească pereții palizi și goi. A, și încă ceva, ceva la care visez de mult timp, un balansoar în care să-mi liniștesc mintea după o zi agitată, cu o cană de ceai de tei în mână și o carte bună. Mă și văd legănându-mă lin, în timp ce admir decorul strălucitor pe care artista iarnă îl pictează magistral. Un astfel de balansoar poate fi un cadou deosebit cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mai ales pentru cei care îl pot așeza în fața unui șemineu.

Sunt absolut sigură că în acest balansoar voi petrece multe seri de poveste, mai ales că în curând vom fi trei…

Surse foto: FAVI.ro și arhiva personală.

Articol pentru SuperBlog 2020.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s