Blogging creativ

De la apartament la casă- ajutor VIP de la Vindem-Ieftin.ro

Casa este o prelungire a proprietarilor săi. Este locul în care personalitățile diferite își dau mâna pentru a crea un spațiu util, armonios și confortabil pentru întreaga familie.

De la apartament la casă

De ce fac această mutare îndrăzneață? Motive pot fi câte stelele pe cer, dar adevărul este că stelele strălucesc diferit din curtea unei case de la țară și sunt aproape invizibile din balconul îngust al unui apartament din marele oraș. Libertate, liniște, aer curat și un peisaj de vis sunt doar câteva dintre motivele pentru care am pus pe foaie schița viitoarei noastre case.

Mă întorc în satul natal, acolo unde mi-am julit genunchii în primii ani de viață, unde am adunat un noian de amintiri și unde îmi doresc să scriu noi file de poveste în jurnalul unei vieți de familie fericite.

Am desenat cu inima vibrând de bucurie noua noastră căsuță, știu cum va arăta fiecare încăpere, unde vor fi amplasate geamurile imense prin care voi admira zăpada strălucitoare care va îmbrăca dealurile și pădurea din apropiere. Visez la o grădină mare și la o curte cu mulți crini și un leagăn din care să admir magicul cer înstelat care mi-a lipsit atât de mult în ultimii ani.

De la vis la realitate sunt mai mulți pași de parcurs. Eu sunt cu planul, soțul cu banul și cu munca fizică bineînțeles. Are el rude cât pentru o nuntă, așa că mâna de lucru este asigurată. Știu că va cam trebui să stau pe la cratiță o perioadă, dar ce nu face omul pentru visul său.

O femeie înțeleaptă știe cum să facă economie de timp și cum să dozeze bugetul. La capitolul construcții și renovări am un ajutor de nădejde, universul Vindem-Ieftin.ro.

Nu mă plimb prin hipermarketuri și depozite, comand materiale de construcții online, din fotoliul meu confortabil, delectându-mă cu o limonadă delicioasă. Am siguranța calității și un preț cu mult mai mic decât cel practicat pe piață. Sună bine și nu are iz de poveste, este realitatea clară ca lumina zilei, doar am trăit-o în urmă cu un an, atunci când am întors pe dos apartamentul în care locuiesc.

Marfa nu se mai plimbă prin magazine, este livrată direct de la producător, ai parte de asistență pentru a achiziționa exact ce ai nevoie și totul merge ca pe bandă rulantă. Mărturie în acest sens stau recenziile video ale clienților mulțumiți.

În plus, casa de comenzi online oferă noi facilități printr-un grup VIP, de care pot beneficia:

– clienții care au cumpărat o singură dată și doresc sa achiziționeze produse din minimum 5 categorii

– clienții care au cumpărat de minimum două ori și doresc să achiziționeze produse din minimum 3 categorii

Este evident că sunt eligibilă pentru grupul privat VIP, formez rapid numărul de telefon al unui consultant și cu Dumnezeu înainte.

– Bună ziua. Sunt Florina Popa, tipa cu multe dileme de anul trecut.

– Bună ziua. Ne bucurăm să vă reauzim. Suntem aici pentru a înlătura orice îndoială, așa că ne puteți împărtăși motivul pentru care ne contactați.

– Mă mut de la apartament la casă.

– Felicitările noastre. Ne bucurăm că ne acordați din nou credit pentru a face parte din proiect.

– Și eu mă bucur că am cu cine să disec mormanul de nelămuriri care îmi stau în față. Nici nu știu cu ce să încep. Aici este o zonă superbă, dar cu multă umezeală în sol, așa că am nevoie de produse premium pentru o fundație solidă și pentru o izolație de înaltă clasă. Nu știu dacă este mai potrivit să aleg BCA sau cărămidă. A, și am nevoie de un acoperiș trainic, care să reziste la fenomene extreme.

– Am notat fiecare aspect menționat și vom reveni în cel mai scurt timp cu soluții adaptate și cele mai bune prețuri de pe piața, așa cum v-am obișnuit. Dacă mai aveți nevoie de ceva, în grupul VIP ne puteți contacta oricând. Nevoile dumneavoastră au prioritate!

Articol pentru SuperBlog 2020.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s