Blogging creativ

Bagă capu’ în dulap – 7 piese vestimentare indispensabile în această toamnă

Bagă capu’ în dulap și sortează. Articolele vestimentare pe care nu le-ai purtat pe parcursul unui an sunt cele de care fie ai uitat (pentru că nu-ți sunt tocmai pe plac, chiar dacă încă poartă eticheta), fie nu-ți mai vin mănușă pe silueta actuală, fie au o valoare sentimentală și ți-e greu să te desparți de ele. Invitația mea este să iei fiecare haină care și-a făcut veacul în dulapul tău și să-i dai șansa să fie purtată de altcineva. Donează și fă loc pentru ce urmează. Ceva nou…sună bine, nu-i așa?

7 piese vestimentare indispensabile în această toamnă

1. Geaca călduroasă

Am o geacă pe care am purtat-o și sezonul trecut și care îmi este tare dragă. Am primit-o cadou, îmi vine bine, e comodă și ține vântul la distanță. Dar cu siguranță mai pot face loc în garderobă pentru un palton șic pe care să-l îmbrac atunci când ies în oraș, atunci când simt nevoia să fiu nițel mai elegantă.

2. Blugii cei de toate zilele

Blugii sunt preferații mei, îi port când ies în oraș, la locul de muncă, ba chiar și atunci când stau în casă sau aleg plimbarea în parc. Am o colecție impresionantă, în marea lor majoritate pe negru, iar acum cred că a venit timpul să mai schimb macazul, să încerc să port și alte culori, și modele mai îndrăznețe. Blugii Tally Weijl chiar îmi sunt pe plac.

3. Botinele comode

Nu mă pot lăuda cu o colecție impresionantă de încălțăminte, însă atunci când fac cumpărături sunt atentă să-mi asigur confortul picioarelor și să aleg calitatea. Eu calc cumva în lateral și le uzez foarte repede talpa, așa că în fiecare sezon fac noi cumpărături. Acum mă bazez pe botinele din dotare (în caz de ploaie sunt protejată), până când voi primi coletul cu noile achiziții – cizme și botine Guess.

4. Cămășile pentru birou

Cămașa albă din imagine este de pe vremea în care eram studentă. Este mai mult decât evident că nu am purtat-o de ani de zile, așa că am decis să o donez și să-mi fac cadou o bluză elegantă și o cămașă pentru birou.

5. Rochia neagră

Eu port rochii destul de rar. La un inventar ad-hoc, în propriul șifonier, am descoperit trei rochii de seară și patru de zi. Totuși, pe Answear.ro sunt câteva modele din tricot care mi-au atras atenția.

6. Rucsacul șic

Ce poate fi mai comod decât un rucsac în spate și mâinile protejate în buzunare? Pe acest principiu mă bazez în diminețile răcoroase de toamnă. Așa am gândit și când mi-am ales rucsacul din imagine, în timp ce vizitam fermecătoarea Italie. A trecut de atunci mai bine de un an, timp în care am apelat destul de des la el, motiv pentru care merită din plin să-l trag pe dreapta. Abia aștept să-i ia locul unul dintre cele două frumuseți. Sau poate amândouă…mă mai gândesc.

7. Eșarfele colorate

Toamna, cu al său covor de frunze ruginii, are nevoie de puțină culoare, iar gâtul meu, de o protecție adecvată în zilele cu vânt și ploaie mocănească. În plus, eșarfele colorate scot din anonimat orice ținută de toamnă.

Chiar dacă ai sau nu o pasiune pentru modă, alege să fii autentică și elegantă!

Care sunt, pentru tine, cele 7 piese vestimentare indispensabile în această toamnă?

Articol pentru SuperBlog 2020.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s