Buchet de inspiraţie

Evenimente GRATUITE online

Dacă te întrebi ce să mai faci cu timpul petrecut în casă, te invit să-ți lărgești orizontul minții și al inimii, să participi la diverse evenimente dedicate dezvoltării personale. Acum este cel mai bun moment pentru introspecție și investiție în propria persoană. Bucură-te de evenimente gratuite online!

Evenimente dezvoltare personală

Sesiuni de mentoring cu Loredana Latiș – Președinte Academia de Coaching din România (www.loredanalatis.ro)

Loredana este cea mai pozitivă persoană pe care o știu, are mereu zâmbetul pe buze, deși a avut parte de o viață cu destule încercări, cu abuzuri și cu o renaștere din propria cenușă. M-a cucerit prin simplitate, autenticitate și puterea de a vedea ceva pozitiv în orice situație. O urmăresc de ceva ani și unul dintre visurile mele este ca într-o zi să ajung să particip măcar la un curs susținut de ea (Coaching, NLP sau Analiză tranzacțională).

Din data de 31 martie, Loredana a susținut aproape zilnic sesiuni de mentoring online, gratuite, pe pagina ei de facebook, unde răspunde la întrebări despre viață, relații sau propriul univers interior.

Azi, de la ora 20:00, ne dă din nou întâlnire. Dacă ai și tu întrebări, pe facebook vei găsi un formular prin care poți să le adresezi pentru a primi răspuns în cadrul sesiunilor de mentoring. De asemenea, există și un grup de facebook, unde absolvenții Academiei de Coaching din România organizează webinarii sau sesiuni individuale gratuite.

Inteligența emoțională aplicată în viața de zi cu zi – webinar susținut de Zoltan Vereș (www.refleqt.ro)

Mâine, 22 aprilie, ora 19:00, Zoltan Vereș – Expert în dezvoltarea Inteligenței Emoționale, ne invită să descoperim cum ne putem schimba viața și obiceiurile nesănătoase cu ajutorul tehnicilor de Inteligență Emoțională.

Dacă te-ai întrebat măcar o dată în viață de ce unii oameni ating succesul cu ușurință, iar tu trebuie să muncești din greu, vino la webinar și vei înțelege mecanismele din spatele reușitei.

Reinventare feminină (a treia ediție) – summit organizat de Tania Tița (www.taniatita.info), autoarea cărții ,,Ai dragoste de tine”.

În 2013 participam la prima ediție a evenimentului ,,Reinventare feminină”, iar în 2014, o femeie minunată care m-a inspirat atunci îmi era mentor pe calea publicării volumului de versuri Colț de suflet.

În această perioadă de transformări profunde, în 25-26 aprilie, are loc cea de-a treia ediție, care reunește opt femei puternice, sensibile, dornice să împărtășească din propria cunoaștere.
Vino și tu, dedică timp pentru cunoaștere și autocunoaștere!

Iar în finalul acestui articol, te invit să intri în al nostru Club de dezvoltare personală prin lectură, unde vei descoperi diverse resurse din sfera dezvoltării personale și câte un eveniment lunar dedicat cărții și discuțiilor libere pe diferite teme de interes.

Investește în tine și țintește sus!

2 gânduri despre „Evenimente GRATUITE online”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s