Blogging creativ

#StaiAcasă – comandă ceva bun pe LOKOFOOD!

În această perioadă de dezechilibru la nivel mondial, suntem tentați să vedem doar jumătatea goală a paharului, să ne lăsăm cuprinși de starea de incertitudine și de disperare. Și totuși, sunt și oameni care văd partea plină a paharului, văd oportunitățile de pe piață și ne fac viața mult mai ușoară. #StaiAcasă este un îndemn pentru sănătate, iar comandă ceva bun pe LOKOFOOD este o oportunitate și o dorință înainte de toate.

Este adevărat că de când stăm în casă petrecem mult mai mult timp în bucătărie, experimentăm, ne lingem pe degete când iese ceva bun, dar mai dăm și rateuri sau ne trezim fără chef de a pune șorțul de bucătar ori fără vreun ingredient în cămară, situații în care ne vedem nevoiți să apelăm la restaurantele care fac livrări la domiciliu.

O pizza bună merge la orice oră, nu este de refuzat, ci de devorat împreună cu cei dragi. Pentru o pizza delicioasă frecventam împreună cu soțul meu Pizzeria Mario – Nufărul Oradea, iar acum comandăm online mâncarea care ne face cu ochiul și cât ai zice ,,FLY” bunătățile ne sunt livrate în prag.

Preferata mea era Prosciutto e funghi, asta până când am gustat Pizza Americană și a fost bătaie pe delicioșii cartofi prăjiți și pe porumbul care o decora. Mi-am mai delectat papilele gustative cu paste gustoase și cu un Gyros la pâinică, care l-a cucerit iremediabil pe soțul meu.

Adevărul este că mâncarea trebuie să ne cucerească prima oară simțul vizual și pe cel olfactiv, pentru ca apoi să ne răsfețe papilele gustative. Mâncarea trebuie să fie arătoasă, colorată, atractivă, să aibă un miros plăcut, ispititor, să te îndemne să o guști pentru a sfârși prin a o devora și a o ține minte.

Dacă ți-am făcut poftă, indiferent din ce colț de țară citești acest articol, ține minte că poți accesa platforma LOKOFOOD, locul de întâlnire al restaurantelor de renume cu clienții pofticioși ca mine și ca tine. Introduci adresa ta și descoperi instant restaurantele care livrează în zonă, îl accesezi pe cel dorit, te lași ispitit de imaginile cu preparate fel și fel, alegi ce-ți poftește inima, plătești online sau cash la livrare și în cel mai scurt timp vei avea stomacul plin și o stare de bine generată de răsfățul papilelor gustative.

Acum, când trăim o perioadă a transformărilor profunde, această platformă susține industria HoReCa, promovează afacerile locale, oferind totodată accesibilitate și varietate consumatorilor din comunitate.

#StaiAcasa, suntem #AlaturiDeTine, comandă mâncarea preferată, totul este la un click distanță!

Articol pentru SuperBlog, proba propusă de LOKOFOOD.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s