Blogging creativ

Mobilitate gratuită pentru ONG-urile implicate în lupta împotriva Coronavirusului

Ni se impune distanțare socială, să stăm în casă, să purtăm măști și mănuși, și totuși suntem mai aproape ca niciodată unii de ceilalți. Ne-am unit inimile și forțele pentru a restabili echilibrul. Coronavirusul este de temut, dar transmite în același timp un puternic mesaj de solidaritate. Acum este momentul să acționăm, să pășim împreună pe drumul ajutorării semenilor noștri.

Pe acest drum se întâlnesc oameni obișnuiți, ca mine și ca tine, mânați de imensa dorință de a dărui, de a fi utili, de a sprijini cauza care ne înmoaie tuturor inimile. Acum este vorba despre lupta pentru viață, iar ei se numesc simplu voluntari. ONG-urile fac o treabă minunată, adună bani și contribuie la asigurarea echipamentelor necesare celor din prima linie de luptă împotriva noului virus, îngrijindu-se totodată de bunicii noștri și de cei vulnerabili în fața pandemiei. Companiile românești nu au rămas nici ele indiferente, își aduc contribuția prin sume importante, produse necesare sau servicii care fac lupta mult mai rapidă și mai ușoară.

Autonom, cea mai extinsa rețea de mobilitate din România, pune la dispoziție pentru închiriere gratuită (timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire) mașini din flota Autonom din toată țara, pentru acele ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în misiunea lor, în lupta împotriva Coronavirusului.

Datele de contact ale companiei sunt:

Autonom dispune de o flotă variată (de la autoturisme și SUV-uri, la van-uri pentru transport marfă și pick-up-uri), cu reprezentanță în 33 de orașe ale țării. Măsurile de prevenire a COVID-19 luate de companie și orașele în care sunt prezenți, sunt disponibile pe site- www.autonom.ro

Te rog să nu rămâi indiferent, dă știrea mai departe, informează-i pe cei care pot beneficia de acest sprijin care va face diferența în această perioadă.

O vorbă bună și o faptă măreață, împreună pentru restabilirea normalității, împreună pentru viață!

Articol pentru SuperBlog, proba propusă de Autonom.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s