Blogging creativ

Toți șoferii trebuie să știe asta

Dacă ești șofer, știi prea bine cum stă treaba cu traficul din orașe și cu șoselele din țara noastră. În trafic ești ca în junglă, ne surprindem rostind adesea. Iar în această junglă orice este posibil, inclusiv să fii parte implicată într-un accident rutier.

Dacă mașina îți este avariată, nu intra în panică, nu te gândi că vei ajunge pieton sau că te vei simți precum o sardină în mijloacele de transport în comun. Din postura de parte păgubită în cazul unui accident rutier, beneficiezi gratuit de auto de înlocuire pe perioada cât mașina personală se află în service pentru reparații. Fără bătăi de cap, în doar 4 pași simpli, toate costurile vor trece în sarcina asiguratorului șoferului vinovat.

Tu cunoșteai aceste prevederi legale? Acest serviciu a fost creat în decembrie 2016, însă mai puțin de 1% dintre șoferi știu că au acest drept prin lege. Așa că îți propun să dai sfoară în țară despre ce ai aflat. Comunică-le prietenilor tăi această veste și îndeamnă-i să o dea mai departe. Toți șoferii trebuie să știe asta. Să fim uniți, informați și prudenți pe șosele!

Te îndemn să îți deschizi agenda și să notezi numărul de asistență rutieră 0219111, prin care ai acces la nivel național la toate serviciile necesare în cazul unui accident: asistență rutieră, platformă, tractare, depanare și auto de înlocuire.

Se spune că oamenii informați nu pot fi duși de nas. Adevărul este că atunci când îți știi drepturile nu mai cazi în postura de victimă, ci poți apela la soluții care să-ți permită să ai parte de aceleași beneficii ca înainte de evenimentul nedorit.

Te vei plimba prin oraș sau spre birou cu o altă mașină, e adevărat, dar surpriza este că va fi similară cu mașina personală implicată în accident. Astfel vei simți mai puțin efectele negative ale situației neprevăzute, având confortul și siguranța cu care te-ai obișnuit.

Când mașina implicată în accident intră în service se preia autovehiculul de înlocuire. Auto de înlocuire este asigurată dintr-o flotă de peste 9000 de mașini cu vârstă medie de un an. Poate ai auzit de Autonom, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, care pune la dispoziția șoferilor soluții variate de transport și închirieri auto prin intermediul celor peste 40 de agenții prezente în peste 30 de orașe din România, Ungaria și Serbia.

Așadar, avem certitudinea că ne putem baza pe profesioniști. Iar dacă procedură nu îți este foarte clară, te invit să urmărești acest video de prezentare.

E, acum aș spune că situația este clară ca lumina zilei, ai patru pași de parcurs pentru a ți se înmâna cheile mașinii de înlocuire. Bineînțeles că nimeni nu își dorește să fie protagonistul unui accident rutier, să își vadă mașina avariată, să își panicheze familia și să piardă timp și energie pentru a se putea așeza din nou la volanul propriei mașini. Însă situații neprevăzute se întâmplă oriunde, iar șoselele nu fac din păcate excepție. Acum însă putem fi mult mai liniștiți. știm unde să apelăm în cazul unui eveniment nedorit pe șosele.

Responsabilitate, calm și prudență pentru călătorii fără evenimente!

Articol pentru SuperBlog, proba propusă de Autonom.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s