Blogging creativ

Franke utilează bucătăria gospodinelor

Când vine vorba de artă în bucătărie, nimeni nu se pune cu mine, fac dulciuri de te lingi pe degete și plăcinte cu brânză în foi, după rețeta bunicii.

Atunci când este compartimentată corespunzător și utilată cu produse de calitate, iar stăpână peste toate este o femeie adevărată, bucătăria nu este doar un spațiu al locuinței, este acel spațiu al creației și gustului desăvârșit.

Pe lângă maestru cofetar în devenire, îndrăznesc să mă proclam home decor influencer, iar pentru asta am cel puțin trei ași în mânecă, mă bazez pe calitate, utilitate și prețuri în conformitate, de fapt… doar pe Franke, expertul care utilează bucătăria gospodinelor adevărate.

Sunt iubitoare de spațiu și lumină, îmi doresc să fac pași de dans de la chiuvetă la dulap, soarele să-mi fie musafir de seamă, iar grădina de mirodenii din curte să desăvârșească tabloul de familie unită.

Mă pasionează decorul minimalist, simplu și strălucitor, acompaniat de câteva flori decorative și obiecte handmade create de mine.

Combina frigorifică din dotare trebuie să fie încăpătoare, să fie ,,gazdă” primitoare pentru legumele culese din grădină și pentru bunătățile pregătite de mine, limonadă delicioasă, înghețată de casă și tarte cu fructe aromate.

Regi în bucătăria mea sunt un cuptor Franke și o plită, ajutoare de nădejde în misiunea ,,un dulce sănătos”, meniul fastuos de sărbători, mese festive în familie, petreceri de sezon sau întâlniri ad-hoc.

Plita are patru zone de gătit, nouă niveluri de putere și recunoaștere automată a vasului de gătit, perfectă pentru vizita soacrei care pregătește numeroase delicatesele cu care își propune să ne îngrașe.

Cuptorul e ca mâna mea dreaptă, pentru că în el cresc pufoase blaturile și foile delicioase, fursecurile cuceritoare, în forme și culori surprinzătoare. Are un sistem de curățare hidrolitica AquaClean și o tehnologie care permite menținerea ușii exterioare reci, ceea ce face ca micii pofticioși să poată trage cu ochiul la minunățiile care se pregătesc în cuptorul încins.

Pentru mine, o hotă Franke este o binecuvântare în bucătărie, mai ales în zilele toride, atunci când trimite căldura la plimbare și te scutește de transpirația supărătoare, de aerul încărcat și de zgomotul ce poate da dureri de cap.

Când vine vorba de chiuvete de bucătărie, lucrurile nu sunt deloc simple, aleasa trebuie să fie încăpătoare și rezistentă, să facă față mormanului de vase murdare de la petrecerile răsunătoare. Să fie întotdeauna cochetă, apa să nu o lase cu pete. Recunosc, tehnologia integrata SANITIZED (ioni de argint) a reușit să mă uimească, aduce garanții că 99% dintre bacterii nu se vor înmulți.

Din bucătăria unei gospodine nu are voie să lipsească mașina de spălat vase, care face magie atunci când timpul nu ține cu tine.

Să vă mai spun despre spațiul de luat masa, acel loc sacru unde familia se reunește, unde facem rabat de la tehnologie și ne privim cu iubire. Aici gustăm preparate alese și să lăsăm recunoștința să se reverse.

Până la urmă, tot ce contează este ca bucătăria și întreaga casă să spună o poveste armonioasă!

Articol pentru SuperBlog, proba propusă de Franke România.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s