Blogging creativ

Honda CR-V Hybrid – visul șoferilor pasionați

Românii visează la drumuri decente în minunata noastră patrie, în timp ce ne lovim zilnic de semafoare pe interminabilele șosele în lucru – la care se lucrează mai mult sau mai puțin, de gropi care îndoaie roțile mașinii din dotare și de denivelări ale carosabilului pe care le întâlnești doar la noi.

Unii șoferi visează la un drum al lor, unde să fie mereu în fruntea plutonului, să nu mai existe așteptare și restul impedimentelor mai sus menționate.

Un astfel de șofer este chiar soțul meu, un adevărat pasionat de mașini și de șofatul mai mult sau mai puțin sportiv, care de curând a descoperit noul model Honda CR-V Hybrid, mașina visurilor sale, după cum el însuși declară cu încântare.

– Bine, măi bărbate, zic eu cu ton acuzator, dar ce are așa special mașina asta, de ți-a luat mințile?

– Draga mea, fără supărare, tu nu vezi ce design are?

– E o mașină ca oricare alta, te duce la destinație și cam atât. Și apoi, de când pui tu atâta preț pe exterior, vrei să spui că ți s-au schimbat brusc standardele?

– Exteriorul este doar o reflexie a interiorului, am rămas la aceeași idee de când te-am cunoscut, draga mea, zice el cu o voce la fel de dulce ca atunci când mi-a spus prima oara ,,Te iubesc”.

Parcă replica lui mă așază din nou în proprii papuci. Măcar nu se uită după fuste, ci după mașini robuste, încerc eu să-mi spun cu aparent calm și detașare, moment în care tumultul gândurilor îmi este întrerupt de intervenția consortului, care plusează cum poate mai bine pentru a mă convinge că avem nevoie de mașina minune.

– Fă un exercițiu de imaginație, iubita mea visătoare. Cum am arăta noi doi, gătiți la patru ace, coborând din această mașină strălucitoare? Te vei simți ca o adevărată prințesă.

– Dragul meu, eu sunt o adevărată prințesă și nu mă definesc prin averea personală, tu știi prea bine. Pentru mine contează să mă simt bine în pielea mea, chiar și atunci când e doar goală. În plus, cred că acest model Honda te-ar lăsa pe tine în pielea goală, cu bugetul ciuruit, ca să fiu mai explicită.

– Să nu crezi că nu mi-am făcut calculele, sunt cât se poate de prevăzător, am împrumutat de la tine capacitatea de analiză, draga mea. De ceva timp navighez printre ofertele Honda, iar această mașină mi-a căzut cu tronc. Avem ceva economii și un proiect care ne va spori veniturile, și în plus, nu spui tu că atunci când ai un obiectiv important, întregul univers complotează pentru îndeplinirea lui?

– Bine, să zicem că las garda mai jos, cine sunt eu să mă pun în calea visului tău?

– Știam eu că vei înțelege, te vei convinge singură că este o investiție inspirată. Stai să-ți mai spun doar câteva detalii și vei fi la fel de entuziasmată ca mine.

– Nu prea cred, având în vedere că pentru mine contează siguranța, performanța și confortul, nu capota frumos sculptată și culoarea strălucitoare.

– Știam că vei spune asta, și vin cu argumente solide. Sistemul revoluționar Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță disponibile în industrie. Detectează pericolele apărute în deplasare și ne atenționează chiar și atunci când calc liniile drumului. Tehnologia Honda Hybrid îmbină un motor ultra-eficient pe benzină 2.0 litri i-VTEC cu doua motoare electrice de mare putere, totul pentru un condus dinamic și silențios, cu emisii și consum reduse, pentru economii în propriul buzunar și grijă pentru aerul pe care îl respirăm și pentru natura înconjurătoare. Mașina este dotată și cu sistem de recunoaștere a semnelor de circulație și limitator inteligent de viteză, un plus pentru siguranța noastră și garanția că nu vei mai găsi amenzi în cutia poștală. Cum ți se pare, iubita mea soție, vrei să fii copilot în prima aventură cu mașina visurilor mele?

– Sună bine, ce să zic, știi să-ți susții cauza, păcat că nu te-ai făcut avocat. Doar că în pledoarie ai uitat să menționezi factorul confort, un punct în minus, iubitul meu consort.

– Cum aș putea uita, doar confortul este dorința ta. Și dorința ta este poruncă, așa că pregătește-te să-ți întinzi confortabil picioarele când plecăm în vacanță și să tragi un pui de somn, dacă vei dori. Nu te vei mai clătina în toate părțile și nu vei mai avea frică atunci când prin pădure ne vom plimba spre locurile natale. Și cel mai tare, vei putea lua în vacanță toate ținutele tale sexi, cu încălțăminte diferită pentru fiecare, și va rămâne suficient spațiu pentru cadouri și pentru tot ce-ți trece prin cap. Dacă te gândești la mărirea familiei, această mașină este ideală pentru încă un membru, luând în calcul toate bagajele suplimentare și sistemele necesare călătoriei cu un copil mic.

– M-ai făcut să visez cu ochii deschiși, ai talent, iubitul meu expert. Care este prima destinație în care evadăm?

Articol pentru SuperBlog – Proba propusă de Honda România .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s