Blogging creativ

Cadouri cu personalitate pentru cei dragi

Care este cel mai frumos cadou din lume?

Pentru mine, și îndrăznesc să spun că pentru oricine, cel mai frumos cadou este cel cu semnificație, oferit de un om drag, care atinge o coardă sensibilă în suflet și nu își pierde niciodată valoarea, pentru că este una inestimabilă, fiind o adevărată comoară care poate dăinui și peste generații.

Nu vorbesc despre diamante, ci despre un cadou personalizat pentru oamenii dragi din viața noastră. Un dar care să surprindă, să facă să răsară zâmbete și uneori chiar lacrimi de fericire.

Pentru mine, cărțile reprezintă una dintre marile comori ale vieții, în care inspirația și cunoașterea se împletesc într-un mod perfect, constituind un adevărat izvor spre evoluție. Iubesc cu toată inima și decorațiunile handmade, care prin simplitatea și unicitatea lor aduc o pată de culoare și o energie pozitivă în interiorul căminului nostru.

Urmează să despic firul în patru, în speranța că vă voi inspira să alegeți cadourile potrivite pentru sărbătorile care se apropie, cu o surpriză deosebită la final: o minunată carte personalizată.

Aranjamente handmade pentru sărbători

Îmi face mare plăcere să mă joc, să pun la lucru creativitatea și imaginația cu care Divinitatea m-a înzestrat, așa că de-a lungul vremii am realizat diverse obiecte handmade, mizând în special pe tehnica șervețelului și pe cea a picturii pe sticlă.

Anul trecut, în preajma sărbătorilor de iarnă, mi-a venit ideea strălucită de a crea aranjamente speciale pentru rude și prieteni.

Am oferit cu mare drag aceste minunății, de fiecare dată fiind primite cu surprindere și încântare, găsindu-și loc de cinste în casele gătite de sărbătoare, fiind admirate și apreciate la adevărata lor valoare.

Carte cu personalitate

Anul acesta, am descoperit universul ,,Carte cu personalitate”, locul în care cărțile personalizate sunt la ele acasă. Personajele principale sunt chiar oamenii dragi din viața ta, tu devenind autorul unei povești menite să surprindă, bazându-te pe cuvinte iscusite și imagini de colecție, totul pentru o surpriză fără egal, pentru amintiri care vor trece garantat testul timpului.

Fie că vorbim despre carte pentru mama, carte pentru iubit, carte pentru iubită sau carte pentru copil, trebuie să știi că metoda de realizare este extrem de simplă. Alegi cartea pe care ți-o dorești, incluzi fotografii din arhiva personală sau direct de pe facebook, optezi pentru textul predefinit sau aduci modificările dorite, putând chiar să creezi propria ta poveste, pentru ca în final să iasă o lucrare de colecție.

Eu am ales să-mi surprind sufletul pereche cu o carte magică, una care spune cu profundă iubire povestea noastră, punctând cele mai frumoase momente ale vieții în doi: prima fotografie de cuplu, ziua nunții, călătoriile prin colțuri de lume, visuri spre care tindem împreună pe cărările vieții.

Acesta este cadoul care l-a emoționat profund, este cartea pe care o vom răsfoi cu bucurie și speranță în momentele frumoase și în clipele de încercare ale vieții, păstrând mereu în inimi liantul iubirii.

Articol pentru SuperBlog – Proba propusă de Carte cu personalitate.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s