Blogging creativ

Unul dintre ei – Îngerii lui Charlie

Viața ne oferă oportunitatea de a porni în aventura descoperirii de sine, a depășirii propriilor limite, pe un drum al evoluției și al realizărilor mărețe, ne oferă privilegiul de a fi actorii principali ai fiecărei zile, de a ne pune talentele și abilitățile în acțiune, opțiunea de a fi îngeri sau demoni în întuneric și lumină, într-o luptă în care autenticitatea și integritatea sunt punctul de reper și luminița de la capătul tunelului.

Suntem parte din Divinitate, mici îngeri care își duc misiunea pe Pământ, dar suntem și spioni desăvârșiți care luptă pentru dreptate, adevăr și libertate de exprimare.

Suntem precum Îngerii lui Charlie, personaje principale într-un film de acțiune, unde aventura este la ea acasă, iar comedia este cireașa de pe tort.

Avem dreptul de a visa, unul care nu costă nimic și nu ni-l poate fura nimeni, având posibilitatea ca pe un tărâm imaginar să fim actori într-o producție de renume.

Sunt unul dintre faimoșii detectivi admirați pe marile ecrane, îmi propun să lupt pentru o lume mai bună, să mă interesez de capra vecinului, să privesc pe gaura cheii și să pășesc în cele mai faimoase palate ale lumii, să citesc oamenii precum o face o ghicitoare în cafea sau în boabe de porumb, să patinez printre figurile impunătoare ale lumii și să împușc precum un adevărat pistolar falsitatea.

Dar să nu credeți că aici ajunge oricine, selecția e una dură și vizează mai multe aspecte, printre care abilitatea de a trece cu viteza unui fulger pe pământ, prin apă, aer și foc.

Am încălecat pe un cal și prin Pădurea Letea m-am luptat cu realul și imaginarul, căutând infractorul și calea de ieșire din labirintul unei vieți mult prea obișnuite, monotone și lipsite de semnificație, realizând că atunci când nu contează doar destinația, călătoria devine o adevărată comoară.

Am urcat pe un skijet la Marea Neagră și am aterizat precum un sac de cartofi, până la fund, mi-am găsit resursele interioare de a mă ridica și de a continua aventura până la epava navei Evangelia, în speranța că voi găsi un diamant precum cel din Titanic și că voi putea salva lumea din imensa groapă a sărăciei, dar am realizat imediat că diamantul se află în noi și se numește suflet, singurul care are puterea de a oferi iubirea care mută și munții din loc.

Mi-am sfidat frica de înălțime și m-am aruncat în gol, în speranța că voi pluti precum un fulg în bătaia vântului spre cel mai măreț curcubeu, că voi fura din culorile universului și voi deveni artistul unei lumi perfecte, constatând cu surprindere și încântare că acel curcubeu se află întotdeauna în ochii persoanei iubite.

Am ales să calc pe cărbuni încinși pentru a parcurge călătoria spre devenire, una în care este nevoie să ardem credințe limitative pentru a lăsă să iasă la lumină întregul potențial, adevăratul EU care poate schimba lumea.

Am ales să trag cu arma pentru a împușca rățuște de jucărie așezate în șir indian, doar ca un antrenament pentru momentul în care umanitatea va ținti vârful piramidei evoluției, acea stare care se numește iluminare.

Mi-am folosit și remarcabilul talent, acela de a pune versuri pe hârtie, și vă ofer o mostră din creația mea.

În 29 noiembrie 2019, e premieră la cinema

Îngerii lu Charlie în aventură vă vor purta

Zâmbete vor răsări și veți avea ce povesti.

Articol pentru SuperBlog – Proba propusă de InterComFilm.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s