Blogging creativ

Cât e ceasul

Bunica purta întotdeauna pe mâna stângă același ceas de damă cu curea neagră din piele. Erau vremuri în care ,,Cât e ceasul?” avea altă însemnătate, timpul alt curs, iar prioritățile erau total diferite de cele ale zilelor noastre. Anii s-au scurs precum nisipul dintr-o clepsidră, iar ceasul și-a depășit demult funcția de ghid într-o zi obișnuită. Acum vorbim de o multitudine de modele, de adevărate accesorii care întregesc o ținută, îi oferă eleganță și spun o poveste despre stilul vestimentar și preocupările posesorului.

Primul meu ceas a fost unul simplu, cu cadran albastru, pe care l-am purtat neîntrerupt în perioada adolescenței, fără să mă gândesc măcar dacă se potrivea sau nu cu ținuta pe care o purtam pe băncile școlii.

Am crescut, imaginea din oglindă devenea din ce în ce mai importantă, iar stilul vestimentar începea să se contureze. Stilul casual este cel care mă definește, mă face să mă simt în largul meu, mizând întotdeauna pe confort, simplitate și eleganță. Blugii cei de toate zilele, o cămașă sau o bluză nițel mai elegantă și am pornit la drum. Port mereu o pereche de cercei simpli din aur, inelul de logodnă, verigheta și un ceas din prețioasa mea colecție.

Nici nu știu pe care îl prețuiesc cel mai mult, asta pentru că fiecare are o poveste, o însemnătate, fiind daruri de suflet primite din partea oamenilor dragi din viața mea.

E atât de simplu să faci un cadou cu personalitate, să aduci o bucurie în sufletul unui om drag, atunci când îl cunoști cu adevărat și îi validezi pasiunile. Ceasurile sunt marea mea pasiune, alcătuind una dintre comorile din viața mea, fiind accesoriile nelipsite ale fiecărei zile.

Ceasurile de damă Fossil au loc de cinste în mica mea colecție. Au prețuri accesibile, un design elegant și se pliază perfect pe stilul meu vestimentar.

Încă iubesc albastrul, mă duce cu gândul la valurile mării și la cerul înstelat, visez mereu la o lume roz și nu încetez niciodată să fiu copil, să mă amuz, să fiu hazlie. Cam așa stă treaba cu aceste minunate ceasuri și cu ce îmi transmit atunci când le pun pe mână într-o zi obișnuită sau într-o vacanță însorită.

Ceasurile au intrat într-un maraton menit să ne uimească, pe lângă dată și oră, și-au propus să ne și trezească, iar pentru a ne cuceri, s-au aliat cu telefonul mobil. Ne știu toate secretele, ne măsoară ritmul cardiac, câți pași facem în fiecare zi și câte calorii trimitem la plimbare. Sunt rezistențe și ispititoare, nu au teamă nici de ploaie, nici de soare.

În acest context, vorbesc despre încredere și valoare, despre un expert în ceasuri originale!

Articol pentru SuperBlog – Proba propusă de WatchShop.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s