Blogging creativ

Viața îți spune: EXPERIMENTEAZĂ

Experimentează viața este îndemnul de a trăi în momentul prezent, de a te bucura de razele soarelui, de adierea vântului, de spectaculosul cer înstelat, de oamenii care îți luminează viața, de momente de neuitat, de emoții care îți fac inima să vibreze și să răsară instant un zâmbet autentic.

O viață trăită cu bucurie este o viață adevărată, o călătorie cu sens și semnificație, o comoară cu valoare inestimabilă, care adună amintiri ce vor dăinui veșnic.

Adevărul este că oamenii ne țin minte prin felul în care îi facem să se simtă, aici vorbind despre respect, iubire, valorizare, evenimente speciale la care îi facem părtași și surprize care să le încânte sufletul.

O astfel de surpriză caut și eu pentru minunatul meu soț, un împătimit al muntelui, un iubitor de adrenalină, un veșnic căutător al momentelor de vibrație înaltă, un adevărat aventurier prin labirintul vieții.

El este total diferit de mine, dar a reușit performanța să-mi dea puțin din curajul și nebunia sa frumoasă, astfel că am devenit partener de aventură atunci când evadăm din cotidian și ne pierdem într-o nouă destinație de vacanță.

Experiențe cu adrenalină

Soțul meu iubește mașinile și îi cam place să apese pedala de accelerație, iar atunci când mergem la casa de la țară alege aproape de fiecare dată traseul pe care trebuie să traversăm o pădure, iar eu îl acuz mereu că șofează de parcă ar fi la Dakar.

Dacă tot iubește atât de mult adrenalina, m-am gândit să-l surprind de ziua lui cu o experiență inedită, în care, preț de câteva minute, să se simtă precum un adevărat pilot de curse, conducând o mașină de raliu pe un circuit profesionist. Să lase în urmă un nor de praf, iar eu să surprind acestă demonstrație de curaj în fotografii de colecție.

Sunt absolut convinsă că nu va uita niciodată acest cadou, ziua specială în care a trăit această experiență și emoția care l-a încercat pe traseu. Se va simți ca un adevărat star și va împărtăși cu toți prietenii această aventură.

Acum, drept să spun, mai are el un vis nebun, acela de a face un salt cu parașuta, o dorință care pe mine mă îngrozește de-a dreptul, pentru simplul fapt că am rău de înălțime.

Dar omul este dator să-și trăiască viața după propriile valori, să transforme în realitate fiecare vis, și sunt perfect conștientă că va veni ziua în care, fără pic de frică, va experimenta saltul cu parașuta, dar până atunci, eu zic să rămânem totuși cu picioarele pe pământ.

Experiențe cu romantism

Din postura de romantică incurabilă, aleg cu toată inima un weekend de vis într-un conac de cinci stele și o plimbare off-road, un pachet care ne satisface pe deplin preferințele, oferind momente de relaxare la piscină și saună și adrenalină pură pe un traseu de câteva ore în inima naturii, cu o vizită de gradul zero la rezervația de urși de la Zărnești.

Aleg această experiență magică, pliată perfect pe felul nostru de fi, pentru a sărbători cei șapte ani de căsătorie, o călătorie presărată cu multă iubire, în care prietenia și respectul reciproc au fost piloni de bază ai vieții în doi.

Fie că va fi vorba de saltul cu parașuta, de o cursă cu o mașină de raliu, de un zbor cu balonul cu aer cald sau de un weekend romantic într-un conac, important este să-i oferi persoanei iubite un cadou cu semnificație, care să-i bucure inima și să-i ofere clipe memorabile.

Articol pentru SuperBlog – Proba propusă de Experimenteaza.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s