Blogging creativ

,,Combustibilul” dimineților cu zâmbete

5000-series-header-L-1024x347

Știi că ai putea recunoaște aroma preferată dintre zeci de alte arome, nu-i așa? În ceea ce-l privește pe soțul meu, cam așa stă treaba cu gustul cafelei ce-i trezește simțurile în fiecare dimineață.

Să nu cumva să pun în aparat alt sortiment de cafea că papilele lui gustative fac automat diferența și mă trezesc cu o față morocănoasă în loc de zâmbetul obișnuit din fiecare dimineață.

Sunt oameni care au o relație cu adevărat specială cu cafeaua. Aceasta fiind ,,combustibilul” care le dă energie pentru întreaga zi, alungă oboseala și aduce mai multă claritate.

Soțul meu este un împătimit al cafelei, o așteaptă cu nerăbdare în fiecare dimineață și o servește aproape de fiecare dată cu ceva dulce preparat de mine.

Îl mai surprind uneori cu o ceașcă aromată la pat, mai ales atunci când îmi dau seama că are nevoie de un impuls pentru a începe ziua cu energie și entuziasm. Și nu mă înșel niciodată, pentru că atunci când îi simte mirosul deja zâmbește.

Eu nu am această relație specială cu cafeaua, de fapt el este cel care a adus-o în viața mea. Îmi face poftă când o savurează și recunosc că mai fur și eu câte o înghițitură din cana lui. Sunt momente care ne amuză și îi oferă șansa să mai ceară o ceașcă, pe motiv că s-a evaporat.

Dacă mă duc cu câțiva ani în urmă, îmi dau seama că am început să gust minunata licoare pe când locuiam în casa de la țară și aveam un fierbător de cafea pe care îl puneam pe ochiul de la aragaz. Acest aparat îmi dădea de furcă mai mereu și diminețile nu erau întotdeauna cu zâmbete și cuvinte dulci, căci al meu morocănos preferă cafeaua intensă.

Erau zile în care cafeaua mea semăna cu un ceai, căci omul e om și lingurița e linguriță, uneori mai plină, uneori cu mâna tremurândă, cum e expresia din popor pentru cei mai zgârciți din târg.

Aici nu era vorba de zgârcenie, ci de lipsa preciziei, lucru total scos din schemă de când prepar cafeaua în doi timpi și trei mișcări cu genialul espressor automat Philips.

7110a0d0-19a8-4495-b3ed-ac20ce188bf8._CR0027651133_PT0_SX1464__-1024x420

L-am descoperit în magazinul online magNET.ro și mi-a impresionat cu adevărat soțul prin capacitatea cu care ajustează concentraţia şi aroma băuturii, pentru mine contând faptul că are filtru de apă AquaClean, râșniță ceramică și sistem de lapte LatteGo.

Este vorba despre personalizare la o atingere de buton și zâmbete ce răsar odată cu prima înghițitură.

magNET-Logo-500x500-300x300


Articol pentru SuperBlog – Proba propusă de magNET.ro și Philips Romania.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s