Blogging creativ

Zborurile low-cost oferă șansa depășirii granițelor

Unii oameni închid ochii, învârt globul pământesc și pun degetul la întâmplare, iar apoi fac bagajele cu entuziasm și pornesc într-o nouă aventură pe Planeta albastră.

Chiar sunt oameni care își permit să facă asta. Persoane care stârnesc admirație și invidie deopotrivă.

Dar de ce să ne uităm în ograda vecinului, mă întreb eu, simțindu-mă puțin cu musca pe căciulă? Pentru a ne inspira, pentru a admira spiritul de aventură și modul extravagant și totuși firesc în care se poate trăi viața, pentru a înțelege că orice este posibil, că și cele mai nebunești visuri se pot transforma în realitatea.

Zborurile low-cost ne oferă tuturor șansa de a ne depăși propriile granițe, de a fi adevărați călători prin viață, de a descoperi noi culturi și oameni deosebiți, peisaje de vis și trăiri pe care nu le-am experimentat niciodată.

Nu trebuie să ,,spargi” contul din bancă, să scoți economiile de la saltea și nici măcar banii adunați în pușculiță pentru a te așeza confortabil în scaunul unui avion și a ateriza într-un oraș precum Roma, Milano, Veneția, Paris, Londra sau în însorita Grecie.

Omul are în ADN spiritul de aventură, dorința de cunoaștere, iar acum este mai simplu ca niciodată să ne extindem orizonturile, să fim exploratori adevărați.

Odată ce ți-ai achiziționat biletul de avion la cel mai bun preț, faci check-in online gratuit, îți faci planul de bătaie cu privire la obiectivele turistice pe care îți dorești să le bifezi și începi să faci bagajul.

aero-hard-4-roti-baiat_1-1024x1024

Ai mare grijă ce pui în bagajul pe care-l iei cu tine, dar mai ales fii atent ca acesta să se încadreze în tiparele admise de compania low-cost cu care urmează să zbori spre relaxare.

Bagajele de mână au ,,cifre magice” diferite în funcție de companie aeriană aleasă. Pentru bagaje de mana Wizz Air acestea sunt 40x30x20 cm.

40x30x20-Wizz-1-1

Să nu ai impresia că se fac concesii. Datul din gene chiar nu funcționează aici. E bătut în cuie și îți sugerez să nu pui în bagaj ,,toată România”, ci să lași loc și pentru un suvenir care să-ți amintească de destinația pe care urmează să o descoperi.

Optează pentru trolere ieftine și pentru o dulce aventură.

Zbor lin și distracție maximă!


Articol pentru SuperBlog – Proba propusă de Travelkit.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s