Blogging creativ

Conduc o bijuterie pe patru roți

Știi de ce nu are toată lumea permis de conducere? Pentru că unii oameni nu au simțul distanței și ar ,,brăzda” borduri, trotuare și orice mașină ce le iese în cale, iar unii sunt vitezomani și au nevoie de un drum al lor, iar drumurile în țara noastră se construiesc cu viteza melcului, se știe.

Unele persoane au o dragoste aparte pentru condus și se lasă pradă adrenalinei, intră în curse ilegale pe șosele și produc evenimente tragice.

Prudența este cuvântul de ordine atunci când pornești la drum la volanul unei mașini, să nu uiți asta niciodată. Nu te lăsa furat de peisaj, nu demonstra nimic nimănui, fii sută la sută prezent și conștient că viața are prioritate.

Dacă vrei să fii pilot de curse pentru o zi, o poți face pe un circuit profesionist.

Vița își oferă șansa să fii persoana care vrei să fii, să faci tot ce-ți dorește inima, doar să alegi locul și momentul potrivit pentru a acționa.

Honda România mi-a lansat o provocare inedită, iar eu o primesc cu brațele deschise…cu emoție la viteză maximă.

Am fost aleasă să pilotez noul model Honda Civic Type R, o bijuterie de mașină, a cărei pedală de accelerație o voi apăsa pentru a doborâ recordul de viteză la categoria sa, într-un tur pe celebrul circuit de la Nürburgring.

noul model Honda

Surpriza e colosală, dar ,,Ai nevoie de copilot, cucoană!”, se grăbește să țipe mintea mea agitată. Dar am învățat de-a lungul timpului cum să o potolesc, cu câteva exerciții de respirație și cu aerul răcoros al nopții, e cea mai bună terapie.

Și stând eu așa liniștită și privind cerul înstelat, îmi vine în minte chipul unei doamne minunate, de 3xfemeie, pe numele ei adevărat Mihaela Tatu.

O iau pe Mihaela copilot și astfel îmi alung orice frică, ea are o voce atât de caldă și liniștitoare, este trainer în Tehnica și Arta Livrării Discursului, deci e omul potrivit să-mi comunice virajele de pe traseu, căci vor fi 33 de curbe la stânga și 40 la dreapta, un adevărat maraton al concentrării și rapidității în execuție.

Mihaela e omul potrivit pentru a mă însoți în această aventură. Ea știe să dozeze volumul vocii și să folosească cel mai potrivit ton, transmițând astfel calm și încredere. Face față cu brio situațiilor sub presiune, iar eu am nevoie de un astfel de om lângă mine, de un coechipier de încredere.

Ai impresia că o cunosc foarte bine, nu-i așa? Ei bine, am avut onoarea să o cunosc personal și marea bucurie de a-mi recita versurile atunci când am lansat volumul ,,Colț de suflet”.

O invit să între în echipă și să descoperim împreună mașina care sperăm să ne poarte spre victorie, o adevărată bijuterie pe patru roți!

NOIR-CRISTAL-PERLe

Emană eleganță precum o doamnă îmbrăcată în celebra ,,little black dress”, pregătită de o petrecere cu mulți cai putere și adrenalină pură.

Ne invită să ne așezăm pe scaunele inspirate din lumea curselor, realizate din material de cea mai bună calitate, închidem ochii și pentru o clipă ne simțim precum într-un centru spa. Revenim rapid la realitatea mult mai promițătoare, și cu curiozitatea specifică sexului feminin descoperim fiecare detaliu al mașinii, de la schimbătorul de viteze din aluminiu și volanul cu design atractiv la cadranele de bord clare și ușor de citit și noul sistem multimedia Honda Connect cu ecran touchscreen de 7″ și navigație Garmin integrată.

Honda Civic Type R

noua masina Honda

Pentru mine, criteriile în alegerea unei mașini sunt, în ordinea importanței, siguranța, performanța și confortul, iar această mașină este gândită pentru a le satisface pe toate.  Honda Civic de vânzare promite o experiență de conducere extraordinară, fiind proiectată cu un ADN sportiv pentru performanță.

Noi suntem deja într-un tur de recunoaștere al traseului, analizăm curbe, testăm frâne și spunem glume la care râdem, evident, tot noi. Două femei și o mașină bunăăă… subiect de telenovelă, cu intrigă și dragoste la prima vedere și testare.

Cum să nu te îndrăgostești de o astfel de mașină, cum să nu te simți norocos că ai posibilitatea să o conduci, cum să nu speri să depășești recorduri, să ieși din zona de confort și să-ți crești încrederea în forțele proprii?

Și dacă tot am atins sfera motivațională, Mihaela a venit cu o super idee, iar în ziua marelui eveniment, purtăm tricouri inscripționate cu mesaje pline de însemnătate.

Pe piept avem mesajul ,,Sunt pilotul vieții mele”, sugerând normalitatea, o viață autentică, ghidată de propriile valori, iar pe spate ne stă scris ,,Viața este o călătorie minunată”.

Ne privim în ochi și încrezătoare urcăm în remarcabilul model Honda. Pun mâinile pe volan și îmi las degetele să strângă cu putere, creând un moment de conectare cu mașina.

Pornim în cursa vieții nostre și totul decurge cât se poate de firesc. Iau primul viraj și al doilea… suntem în timp… pista parcă e un câmp cu ceață densă, viteza e amețitoare, iar în cap am o invazie de gânduri…

Transpirația îmi răsare și pe frunte, după ce un râu îmi străbătuse deja șira spinării… este linie dreaptă și FINISH victorios!

logo-honda-romania_1567434073


Acest articol este un exercitiu de imaginatie pentru SuperBlog – Proba propusă de Honda Trading România.

2 gânduri despre „Conduc o bijuterie pe patru roți”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s