Buchet de inspiraţie

Proiectul Colț de Suflet – obiectiv îndeplinit

Timpul trece de parcă zboară și iată că sunt aproape cinci ani de când v-am anunțat cu bucurie că versurile mele scrise pe bucățele de hârtie s-au așezat odonat în paginile volumului Colț de suflet.

Lansarea cărții a avut loc în data de 4 iunie 2014, fiind un adevărat spectacol în versuri și acorduri fine de chitară.

Nu voi uita niciodată acea zi, acea emoție care m-a făcut să adorm destul de târziu în noapte, fiind cu siguranță una dintre cele mai importante zile din viața mea.

41-colt-de-suflet-lansare-carte.jpg

08-colt-de-suflet-lansare-carte

27-colt-de-suflet-lansare-carte
fotografii Remus Toderici

Este minunat să dăruiești, iar acest proiect a fost unul centrat pe această valoare extrem de importantă pentru fiecare dintre noi și pentru lumea în care trăim.

Am avut sponsori și parteneri importanți, oameni minunați care s-au alăturat acestui proiect de suflet și țin încă o dată să vă mulțumesc din toată inima.

Mulțumirile mele se îndreaptă spre fiecare suflet special care a decis să cumpere acest volum de versuri cu scop caritabil, implicându-se în acest proiect care a adunat peste 6000 de lei ce au fost direcționați spre sprijinirea a trei copii bolnavi de la Fundația Hospice Emanuel Oradea.

Săptămâna trecută am vorbit cu asistentul social al fundației și mi-a spus că întreaga sumă a fost folosită pentru tratamentul și nevoile speciale ale celor trei copii.

M-am bucurat să aflu că Sofia, Kevin și Victor se simt bine, având un mare sentiment de mulțumire că împreună am adus o mică contribuție într-un mare ocean de nevoi.

Fără sprijinul Fundației Comunitare Oradea și al Andreei Maier, mentorul meu din programul Femina, acest proiect ar fi fost, poate, și azi doar un vis.

Realitatea a fost provocatoare, m-a scos din zona de confort și m-a pus în postura de a vorbi în public și de a mă implica în fiecare etapă a acestui proiect.

Dacă ar fi să o iau de la capăt nu aș ezita nicio clipă, deși au fost și piedici, momente în care nu înțelegeam de ce lucrurile nu merg mai repede și mai bine, de ce nu toți oamenii sunt atât de implicați și atât de deschiși în fața unei cauze nobile.

Acum aș face unele lucruri într-un alt mod, dar acesta este rolul vieții, să ne ofere lecții prin care să devenim mai buni, mai înțelepți și mai implicați.

Cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut pentru a vinde această carte a fost să-mi improvizez un mic stand în scările de bloc din cartierul în care locuiesc, chiar înainte de sărbătorile de iarnă din 2014.

Am avut lângă mine familia și prietenii dragi care și-au luat rolul de mesageri ai acestei cauze, aducându-și importanta contribuție în vânzarea celor 300 de exemplare ale cărții.

Am credința că, sub o formă sau alta, ne putem aduce contribuția și putem face lumea în care trăim mult mai bună și mai frumoasă prin puterea propriului exemplu.

Pace și iubire, dragii mei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s