Blogging creativ

Țara Soarelui Răsare – călătorie spre cireșii înfloriți

În cuprinsul cărții ,,Călător prin viață – destinații de vis pentru vacanța ta”, care se naște filă cu filă din emoțiile autentice ale unui suflet visător, îmi doresc cu siguranță să includ și o experiență colorată în Țara Soarelui Răsare, locul în care celebrii cireși înfloriți oferă an de an un spectacol magic, pe care turiști din întreaga lume se grăbesc să-l cuprindă cu ochii strălucitori ai inimii.
Să învârt glogul pământesc și să pot călători acolo unde degetul meu de femei sensibilă își pune amprenta este visul vieții mele, să descopăr locuri unice, esența fiecărei culturi și unicitatea fiecărui popor, care prin propria bogăție aduce o nuanță în plus lumii în care fiecare dintre noi își trăiește propria poveste.
Povestea unui călător prin lume începe cu un vis, cu o imagine răpitoare care odată cu trecerea timpului devine tot mai intensă, până în punctul în care te atrage precum un magnet, spre experiența pe care inima ta o cere cu ardoare, pentru că până la urmă totul se rezumă la emoții, la o călătorie a împlinirii personale.
Excursia în Japonia face parte din planul meu pentru anul 2019, și să nu vă imaginați cumva că nu tratez călătoria ca pe un obiectiv bine pus la punct, că nu măsor de două ori înainte de a tăia lua decizia finală, așa cum îi și stă bine unei femei, că doar e cât se poate de adevărat că ne caracterizează spiritul analitic și înclinația spre a despica fiecare fir în patru.
Caută și vei găsi…

superblog-japonia-024-1024x678

Japonia cu Exact Travel Club

Nici nu m-aș fi gândit vreodată să organizez o vacanță în Japonia pe cont propriu, mai ales că am reușit să mă rătăcesc chiar și pe străzile orașulului în care locuiesc de vreo patru ani de zile. Așa că m-am pus pe căutat agenții de turism și oferte atractive pentru întâlnirea cu cireșii înfloriți.
M-am oprit la Exact Travel Tour și mărturisesc cu sinceritate că acest ,,EXACT” din denumire mi-a cam căzut cu tronc, în primă fază, pentru că mă duce cu gândul inevitabil la lucruri făcute ca la carte, așa cum le face un om integru, care își respectă cuvântul și statutul construit de-a lungul timpului.
Și când vine vorba în mod special despre o vacanță peste granițele țării, tot ce-ți poți dori cu adevărat este ca scripticul și fapticul să coincidă, fără a exista fisuri și piese lipsă în puzzle.
Adevărul este că acest ,,EXACT” se traduce prin câteva puncte forte care fac diferența în alegerea agenție care să-ți organizeze vacanța mult visată.
1. Experiența
Voi alege întotdeauna o agenție care are câțiva ani buni de experiență în spate, în acest caz Exact Tours adunând douăzeci de primăveri, ani în care și-a desenat o carte de vizită care vorbește despre calitatea serviciilor oferite, despre adaptarea la nevoile clienților, despre profesionalism și dedicare.
2. Clienții mulțumiți
Testimonialele de pe site-ul agenției stau mărturie că nevoile clienților sunt întotdeauna pe primul loc, că vacanță din vis găsește aici un teren fertil pe care să înflorească asemeni celebrilor cireși japonezi.
3. Asigurarea unui ghid pe parcursul călătoriei
Se spune că japonezii sunt printre cei mai amabili oameni din lume, însă dacă nu știi limba, vei fi nevoit să folosești limbajul trupului până vei face febră musculară și tot să nu reușești să explici de ce ai nevoie.
E, dar cât de liniștit te vei simți beneficiind de un circuit în Japonia cu ghid vorbitor de japoneză, având aproape o persoană pentru care misterele au fost elucidate de-a lungul unor ani de întâlnire repetate, rămânând doar amprenta eternă a unui tărâm în culori vibrante, care poftește fiecare călător într-o explorare prin filtrul propriei personalități.
4. Varietatea circuitelor oferite
Japonia nu atrage doar prin minunații săi cireși înfloriți, ci și prin legendele și numeroasele sale temple, prin destinații care mai de care mai atractive, pe site-ul agenție fiind disponibile diverse circuite în Japonia, printre care și excursia de Paște, într-un moment istoric pentru Țara Soarelui Răsare, când va avea loc abdicarea împăratul Akihito.
Și dacă te intrebi care sunt destinațiile cele mai vizate în țara a cărei legende spune că ar fi fost creată de zeii care au înfipt o sabie în ocean, îți împărtășesc o parte din planul meu pentru o vacanță în care comoara sufletului să adune bogății neprețuite.

superblog-japonia-035-1024x766

Tokyo – orașul luminilor nebune, despre care se spune că este concurat la acest capitol doar de cel în care strălucesc celebrele cazinouri, fiind considerat un oraș extrem de atractiv ziua, dar cu adevărat uimitor pe timp de noapte.
Deci mi-am trecut în agendă să descopăr cât mai mult din frumusețea sa strălucitoare, care cuprinde și cel mai scump bulevard din lume, temple fascinante, dar și MORI Building DIGITAL ART MUSEUM – muzeul tehnologiei fără limite, având mare grijă să mă bucur și de o panoramă de cinci stele din Tokyo Metropolitan Government Building.
Nara – destinația care invită vizitatorii să descopere cea mai mare clădire de lemn din lume, oferindu-le totodată și posibilitatea de a da nas în nas cu cerbii comunitari care se plimba fără jenă pe străzile orașului.

superblog-japonia-020-1024x558

Muntele Fuji – simbol al Japoniei, care se cere escaladat ca o aventură a testării propriilor limite, promițând să ofere o priveliște de neegalat, ca o încununare a unuia dintre cele mai mari succese personale, mai ales dacă încalți papucii de simplu amator al expedițiilor la cote înalte.
Și pledoaria ar putea continua, Japonia putând oferi bogății cât pentru un adevărat tezaur, bunătăți care să ne încânte papilele gustative și suveniruri care să aducă mereu zâmbetul pe buze, atingând note care au compus cândva melodia unei povești scrise într-un colț minunat de lume.

Articol pentru SuperBlog, la proba propusă de Exact Tours.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s