Blogging creativ

Povestea unui blogger pasionat

Se spune că toate se întâmplă cu un rost, nu-i așa?
De multe ori ne lăsăm dărâmați de evenimente pe care nu avem nicio putere să le controlăm, vedem doar jumătatea goală a paharului, fără a sesiza multitidinea de posibilități pe care viața ni le oferă în fiecare moment.

Când un drum se închide apare de fiecare dată ceva mai bun

Ce vorbe înțelepte și pline de adevăr, pe care am avut puterea să le rostesc chiar și atunci când cu doar câteva luni înainte de nuntă mi-a fost dat să rămân fără un loc de muncă.
În primele zile parcă se sfârșise lumea, însă apoi mi-am dat seama că am timp la dispoziție să fac ce-mi doresc cu adevărat.
Și când nu ai suficient curaj pentru a schimba radical direcția, prietenii de suflet sunt acolo să-ți dea avânt pentru a porni spre direcția visată.

Blogging din pasiune

Blogul pe care-l citești acum, pe care eu pun pagini desprinse din suflet, este cel mai frumos cadou pe care l-am primit în viața mea.
În acea perioadă tulbure mi-a răsărit un zâmbet precum luminița de la capătul tunelului, bucurându-mă gândul că am un loc doar al meu, unde pot da frâu liber imaginației, unde pot să-mi exprim părerea fără cenzură, pot fi creativă și adevărată.
Am știut din prima clipă că se va numi ,,Colț de suflet”, și deși este pe un domeniu web gratuit, aveam credința că va atinge multe inimi și va oferi o perspectivă diferită de a privi viața și al său drum încărcat de însemnătate.
Aveam o colecție de versuri scrise pe bucățele de hârtie, iar blogul a venit ca o oportunitate de a oferi lumii acele gânduri, pe care am avut însă inspirația să le păstrez pentru o cauză mult mai nobilă, așa că aici am început să scriu despre ce-mi place cu adevărat, despre viață și al său buchet de trăiri, despre emoții și ceea ce contează cu adevărat pe drumul acestei călătorii.
Versurile s-au tot adunat și au fost dăruite lumii în anul 2014, într-un volum cu scop caritabil, numit bineînțeles tot ,,Colț de suflet”.

colt-de-suflet-3

Am continuat să scriu din pasiune, am descoperit comunități frumoase de bloggeri și concursuri care mi-au demonstrat că pot scrie aproape despre orice, am învățat o sumedenie de lucruri noi și mi-am clarificat faptul că-mi doresc cu adevărat să fac bani din pasiunea mea pentru scris.
Blogul a fost cartea mea de vizită când am aplicat pentru un job în cadrul unei edituri, unde până în ziua de azi, prin cuvinte alese, încerc să dau mai departe comori adunate în pagini de carte.
Acum cel mai mare vis al meu este să trec la următorul nivel, care să-mi aducă mai multă vizibilitate, mai multe posibilități de colaborări, de promovare și de organizare a propriului blog, și m-am informat deja cu privire la inregistrarea domeniilor pe Domaz.ro
Închei povestea unui blogger pasionat cu o concluzie firească:

,,Pasiunea devine cea mai mare comoară când ai curajul să o transformi în meseria vieții tale!”

domaz


Articol pentru SuperBlog, la proba propusă de Domaz.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s