Blogging creativ

Vindem-ieftin.ro – indiferent de anotimp sau starea vremii

Anul trecut, chiar de ziua mea, în data de 17 septembrie, o furtună violentă a lovit vestul țării, unele zone fiind grav afectate, sute de case rămânând practic fără acoperișuri.
Oamenii au fost șocați de puterea fenomenelor naturii, disperarea s-a instalat cu repeziciune, iar după ce viitura s-a încheiat, fiecare familie a căutat soluții pentru a-și proteja căminul de eventualele precipitații care puteau afecta serios tavanele și pereții locuințelor.
Au fost cozi interminabile în depozite și în magazinele care comercializează materiale de construcții, un haos în vâltoarea căruia unii comercianți au îndrăznit chiar să tripleze prețul materialelor pentru acoperiș, iar oamenii s-au văzut nevoiți să-l plătească.
Unii au fost puși în situația de a aștepta zile în șir să le vină rândul la livrarea comenzilor, în timp ce producătorii locali nu mai puteau să facă față solicitărilor.
Cât de util ar fi fost ca acei oameni să știe de existența casei de comenzi online Vindem-ieftin.ro, de unde se poate achiziționa necesarul materialelor cu reduceri între 10-15%.

vindemieftin.ro

Aici totul este transparent și cât se poate de clar, prețul final fiind unul personalizat în funcție de cantitatea dorită de fiecare cumpărător.
Fiecare potențial client are la dispoziție un consultant care să-i facă cele mai bune recomandări, în funcție de propriile proiecte, obținând calitate garantată și cel mai bun preț pentru necesarul fiecărei lucrări de construcție sau renovare.
Fără a mai alerga dintr-un magazin în altul, fără a cumpăra din mai multe locuri, din lipsa unei oferte complete sau din cauza prețurilor care depășesc bugetul alocat, acest concept unic în România este gândit ca un punct de întâlnire dintre cererea și oferta personalizată, cu promisiunea livrării în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.

reduceri materiale constructii

Fără a mai fi mutată dintr-un depozit în altul, fără costuri suplimentare care să se reflecte în prețul final, marfa este livrată direct de la producător, în orice zonă a țării, ambalată corespunzător, mizând întotdeauna pe standarde ridicate de calitate, mărturie în acest sens stând numeroasele recenzii video ale clienților pe deplin mulțumiți.
Și pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, iar vocea clientului satisfăcut surclasează orice reclamă plătită, vindem-ieftin.ro a lansat provocarea unor recenzii video, care sunt răsplătite cu reduceri.
Faci o comandă, aștepți camionul cu materialele achiziționate, faci un filmuleț cu livrarea acestora și beneficiezi de o reducere garantată.
Ideea mi se pare genială, aceasta fiind o oportunitate inedită pentru comerciant de a asigura cumpărătorul de toată seriozitatea și implicarea sa, de calitatea superioară a produselor și serviciilor post vânzare și de aprecierea pentru încrederea acordată.
Mărturia clientului mulțumit reprezintă principala sursă de informație credibilă, reușind să convingă cu siguranță și alți potențiali clienți să acorde incredere produselor comercializate, care promit să corespundă celor mai înalte standarde de calitate, în conformitate cu nevoile, dorințele și așteptările clienților.
Mărturisesc că am urmărit și eu câteva recenzii video, pentru a vedea în imagini reale produsele livrate, în special cele pentru acoperiș.
Oscilez cumva între țigla metalică și tabla cutată, însă am certitudinea că discuția cu unul dintre consultanți mă va lămuri atât în ceea ce privește acest aspect, cât și referitor la alegerea mărcii.
Garanția pe viață oferă certitudinea unor produse de calitate, dar și siguranță achiziției.
Cărămida de pe casa copilăriei mele, fiind veche și supusă fenomenelor tot mai ciudate ale naturii, cedează unde și când te aștepți mai puțin.
La ultima ploaie mai serioasă chiar laptop-ul meu a avut de suferit, transformându-se într-o daună totală.
Acesta a fost momentul în care am pus la punct un plan de reabilitare, avem deja echipa de meșteri și site-ul de unde putem comanda tot ce este nevoie, chiar din confortul propriului cămin.
Și sunt pregătită pentru a filma întreaga aventură, știu și cum voi folosi acel bonus, pentru un mic dejun regesc pentru meșterii mei pricepuți.
În curând, casa copilăriei mele va arăta o altă față!

acoperis1


Articol pentru SuperBlog, la proba propusă de Vindem-ieftin.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s