Blogging creativ

Christian Tour îmi trimite Eul interior în vacanță

Orice om are nevoie măcar de o vacanță într-un an, de acele momente de totală deconectare, lăsând în urmă muntele de problemele cotidiene și căutând să descopere alte fațete ale minunatei lumi în care trăim, cu o deschidere suplimentară spre ascultarea adevăratei voci interioare, alegând cu hotărâre și curaj călătoria pe drumul autenticității și al împlinirii personale.

Pledez pentru o viață trăită la cel mai înalt nivel, unde ghid de seamă să fie vocea propriului suflet, trăind cu bucurie experiența fiecărei zile și misiunea supremă de a lăsa în urmă o lume mult mai bună și mai frumoasă.

După ce am scris peste zece cărți în sfera dezvoltării personale, influențând în mod benefic viețile a milioane de oameni din întreaga lume, mărturisesc cu sinceritate că încalț zilnic papucii simplității și ai succesului răsunător, fiind recunoscută oriunde și oprită în mod frecvent pentru sesiuni de autografe, pentru selfie ori sfaturi despre cum să faci față diferitelor obstacole care apar pe drumul vieții.

Dar în această vară mi-am propus să fac din imposibil o realitate cuprinsă într-un sejur de șapte zile,  în care să dau jos haina celebrității, rămânând doar un simplu călător prin viață, cu promisiunea de a mă bucura din plin de o vacanță minunată.

Am început să caut vacanțe Christian Tour, având deplină încredere în cel mai mare tour operator de vacanțe charter din România.

Mi-am dorit o escapadă într-un loc cât mai îndepărtat, unde să pot fi un om simplu într-o mulțime, să simt cursul firesc al unei zile, având șansa de a descoperi o altă cultură, de a observa modul de viață al oamenilor dintr-un alt colț de lume.

Am analizat cu interes fiecare destinație din ofertă, am privit intens fiecare fotografie și am decis să-mi las și acum sufletul să mă ghideze, alegând să pășesc într-o aventură pe nisipul fierbinte din Egipt.

vacanta Egipt

Imagine2 (2)

Imagine3 (2)

Hotelul Pyramisa Sahl Hasheesh, din Hurghada, având cinci stele la purtător, m-a cucerit prin intermediul imaginilor grăitoare, ducându-mă ușor cu gândul la momentele magice pe care urmează să le experimentez aici, în una dintre cele mai renumite stațiuni litorale din Egipt, pe malul Mării Roșii, bucurându-mă de beneficiile unei oferte all inclusive.

Aici mă așteaptă un adevărat colț de paradis, mare, nisip fin, o priveliște de vis și o cameră spațioasă și cochetă, cu o saltea confortabilă ce promite un somn profund și odihnitor.

Va fi o vacanță diferită atât datorită destinației, cât și a faptul că nu voi fi însoțită de iubitul meu soț, ci de cea mai bună prietenă.

Nu va fi un sejur romantic, ci o aventură în care două femei puternice pornesc cu o imensă deschidere spre nou și o dorința nebună de a cuprinde cu ochii și de a închide în suflet întreaga frumusețe și bogăție a acestui loc unic.

Avem în plan să ne bucurăm de zile de relaxare pe malul mării sau la piscina impresionantă a hotelului, răsfățându-ne papilele gustative cu un cocktail delicios din fructe exotice, dar și să descoperim farmecul lumii subacvatice, pești și insule de corali care oferă un tablou ce încântă privirea curioșilor înzestrați cu o doză mare de curaj pentru a porni în aventura scufundărilor.

O zi întreaga o vom dedica explorării deșertului, plimbării cu cămila, deslușirii misterelor ce înconjoară celebrele piramide, încheind ziua cu un apus de soare ce se numără printre cele mai frumoase din lume.

Vom explora și sfera spirituală, descoperind în amănunt Mănăstirea Sfântul Anton, una dintre cele mai vechi mănăstiri din lume, locul în care ne vom invita sufletul la un dialog sincer și profund.

Bineînțeles că ne propunem și adevărate ritualuri de înfrumusețare, ședințe de masaj și saună și un adevărat festin cu preparate culinare specifice bucătăriei locale.

Întregul program este pus pe hârtie, mai rămâne să îndrăznesc o transformare în urma căreia atunci când mă voi primi în oglindă să rostesc cu  bucurie: ,,Frumoasă doamnă, încântată de cunoștință!”.

Adevărul este că am fost mereu o persoană sobră, un adevărat exemplu de eleganță, însă în această călătorie sunt hotărâtă să adopta o ținută casual, iar look-ul meu va suferi o transformare radicală.

Le-am dat teme de gândire stiliștilor mei, știu sigur că voi avea o nouă coafură, una deloc cuminte, într-o altă culoare decât cea de la mama natură, iar ochii mei căprui vor deveni ca prin minune de un albastru răpitor.

Am credința că voi avea parte de o vacanță de vis în una dintre cele mai apreciate destinații turistice ale lumii, trăind adevărate revelații la nivelul cunoașterii interioare și exterioare.


Articol pentru Spring SuperBlog 217.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s