Blogging creativ

Evernisaj – pionul care-mi resuscitează garderoba

haine primavara

Întotdeauna am fost adepta stilului vestimentar simplu și elegant, a hainelor alese cu bun-gust, în acord cu propria personalitate, cu forma siluetei, cu locul și ocazia în care sunt purtate.

Nu am o garderobă impresionantă, nu sparg bugetul familiei pe haine de marcă pentru a ieși în evidență, nu sunt îndrăgostită de shopping și totuși sunt femeie.

Una destul de organizată, care are grijă ca fiecare haină să aibă locul ei, să fie purtată cu eleganță, să iasă în evidență printr-un detaliu fin, să mă facă să fiu eu, așa cum sunt, simplă și naturală.

Consider că fiecare piesă vestimentară are momentul ei, perioada sa de strălucire, în care este adorată, purtată, scoasă în evidență, admirată,  pentru ca mai apoi să intre într-un con de umbră, locul ei fiind luat de o nouă achiziție, de o nouă preferință, pentru ca într-un final să vină momentul despărțirii, al renunțării, al dăruirii.

Mă despart destul de greu de hainele mele, o fac fie pentru că nu mi se mai potrivesc ca mărime, fie pentru că nu mai rezonează cu cine sunt eu în acel moment.

Cred că fiecare femeie înțelege ce spun și deși de multe ori, din cauza atașamentului pe care l-am dezvoltat față de anumite articole vestimentare, ne este greu să renunțăm la ele mințindu-ne că le vom purta sezonul viitor sau când vom da jos câteva kilograme, adevărul este că nu o vom face.

Așadar, tot ce nu port în decursul unui an dăruiesc, ăsta este principiul după care îmi organizez garderoba, făcând loc noului, unor piese vestimentare de sezon.

Nu vânez reduceri deși uneori mă bucur de ele, merg destul de rar la cumpărături și o fac de obicei atunci când numărul perechilor de blugi ajunge la limita inferioară, adică 2-3, un moment prielnic pentru a îmbogăți această secțiune din șifonier.

Au fost ani la rând în care mi-am cumpărat haine doar cu ocazia sărbătorilor, însă odată cu vârsta am început să pun mai mult accent pe acest domeniu, să mă transform dintr-o domnișoară băiețoasă într-o doamnă cu stil și eleganță.

Stilul și eleganța nu costă chiar atât de mult, mai ales când putem lua în calcul și opțiunea unui magazin second hand.

Haine second hand purtate chic and smart

Magazinele second hand nu sunt frecventate doar de persoanele cu un buget redus, nu sunt o variantă de rang secund, mai ales pentru cei care știu că aici se găsesc haine de calitate, de la branduri de top, la prețuri accesibile tuturor.

Evernisaj este exact pe gustul meu, magazinul online care are în ofertă haine second hand pentru întreaga familie,  ghidându-se după principii solide precum reciclare, calitate și eleganță.

Aici mă relaxez după o zi de munca, din click în click căutând noutățile care să-mi pună imaginația la lucru, pe care să le pot asorta cu blugii mei iubiții, regii garderobei mele, cu cele trei perechi de pantaloni eleganți și vreo două fuste rătăcite.

Îmi place să mă joc în partea de sus a toaletei, având credința că un tricou drăguț, o bluză colorată sau o cămașă elegantă pot scoate din anonimat o ținută și chiar o pot face să strălucească.

De obicei caut tricouri, bluze și sacouri, dar nu refuz nici o geantă chic.

Iată ce mi-a făcut cu ochiul chiar acum!

haine second hand (2)evernisaj


Articol pentru Spring SuperBlog 2018.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s