Blogging creativ

Adu sunetul muzicii în casa ta

sistem de boxe

Muzica liniștește minți obosite, bucură suflete și aduce inimi împreună!

O viață fără muzică este o viață fără culoarea și energia unor stări transpuse în cuvinte și sunete, menite să atingă corzi sensibile, să îndemne la meditație, la visare, la speranță și la explorarea unor noi orizonturi.

Se apropie sărbătorile de iarnă, acele momente magice în care familia se reunește, zile în care colindele ne poartă pe cărările sensibile ale celor mai nobile sentimente, când ne gândim la cadouri și la surprize inedite pentru cei dragi.

Dacă planifici astfel de reuniuni, dacă vrei să-i surprinzi pe invitați cu seri de poveste, cel mai indicat cadou pe care ți-l poți face este un sistem audio performant.

sistem de boxe

Toată viața m-am pricopsit cu statutul de client dificil, și tocmai datorită acestei realități, îmi permit să fac câteva recomandări, atât vânzătorilor, cât și celor care cumpără.

Este demonstrat faptul că fiecare client este unic, are propriile standarde, nevoi, dorințe și aspirații.

Un anumit produs va fi întotdeauna privit cu ochi diferiți, cu așteptări diferite, în funcție de tipul de client care îl analizează.

Preferințele clientului sunt cele care dictează alegerea ce urmează a fi făcută, alegere luată la nivel emoțional, ce urmează a fi justificată, ulterior, la nivel rațional.

Oamenii cumpăra cu sufletul, nu pentru caracteristicile unui produs, ci pentru ceea ce aduce acel produs în viața lor, pentru emoția și starea pe care o dobândesc prin folosirea produsului respectiv.

Criteriul decisiv care duce la decizia de cumpărare constă în înțelegere dorințelor clientului și în capacitatea de a include produsul respectiv în imaginea pe care el și-a construit-o deja, folosind un limbaj ușor de înțeles.

Dar să ne întoarcem la oile noastre…pardon…la boxele noastre.

Dacă pentru bărbați va avea mai multă relevanță funcțiile și calitatea componentelor, femeile vor veni cu perspectiva unui design armonios și a sunetului cristalin, precum clinchetul clopoțeilor în dimineața de Crăciun.

Adevărul este că suntem binecuvântați să ne completăm reciproc, într-un dans armonios care vorbește despre unicitate și împlinire personală.

Despre armonie este vorba și atunci când ne referim la sistemul audio S2000Pro, tehnologie de ultimă generație, de la Edifier.

Acest sistem îmbină calitatea superioară a părților componente cu un design care-i conferă eleganța de a se integra perfect chiar și într-un decor luxos, fiind vorba, până la urmă, de căldura pe care o oferă unui cămin, atât prin aspect, cât și prin puterea și claritatea sunetului, oferind o experiență acustică de clasă înaltă.

Sistemul este net superior boxelor obișnuite, fiind conceput pentru înregistrarea și mixarea la domiciliu, aspect care poate transforma reuniunile de familie în amintiri de poveste și colindele de Crăciun în voci nemuritoare, care vor purta glasul generațiilor peste veacuri, oferind bogate comori neprețuite.

Boxe inteligente aș putea să le numesc, având multiple conexiuni, intrările: optic, coaxial, aux, balance și Bluetooth, oferind calitate superioară în redarea sunetului, prin conectarea la televizor, tabletă, laptop, telefon sau computer, pentru a avea parte de momentul dorit, indiferent de sursa folosită.

Și capacitatea acestui sistem nu se oprește aici, plusând intens prin presetările (EQ): vocal, monitor, clasic și dinamic.  Prin diversitatea sunetului oferit, tratând în mod diferit fiecare experiență, fie că vorbim de concerte, muzică electronică sau clasică, de vizionarea filmelor sau de jocuri, oferă momente speciale trăite la cel mai înalt nivel.

573a8cf7N14e84b7f_r1TuZYGX_HkFZDTxze

Cred că printr-o analiză atentă și o descriere detaliată, până și cel mai sceptic cumpărător poate fi convins de beneficiile achiziționării acestui produs.

Eu sunt dovada vie, iar scrisoarea către Moș Crăciun conține o dorință arzătoare, unică și specifică, un sistem de boxe S2000Pro, pentru sărbători de poveste în familie.


Articol pentru SuperBlog 2017.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s