franciza
Blogging creativ

Start-up sau franciză?

Dacă ești angajat, la fel ca mine, și ai accesat acest articol, aș îndrăzni să pariez că și tu visezi la propriul business, la acea zi în care visul tău, ideea de afacere pe care o ai de ceva vreme va prinde viață, când tu vei fi cel care va alege traseul, tu vei fi la cârma propriei nave, țintind exact acele obiective care să te ducă în direcția dorită.

De la vis la realitate e cale lungă, spune o vorbă înțeleaptă, un drum care presupune o analiză amănunțită, stabilirea unui plan, multă muncă și implicare, abilitatea de a căuta cele mai bune soluții care să înlăture bolovanii ce vor apărea în cale, pentru a putea atinge țelul propus.

190x195_80_1_c_FFFFFF_f5e30f952361e434b7db2e5c88e698c5

Îți sugerez cu căldură o analiză a propriei persoane, a profilului tău emoțional, pentru a descoperi dacă calitatea de antreprenor se mulează felului tău de a fi.

Descoperă care îți sunt calitățile și defectele, precum și ce presupune dezvoltarea ta ca individ, unde te afli și unde vrei să ajungi, de ce ai nevoie pentru a putea păși pe un drum care o să-ți ofere numeroase satisfacții dar și o mulțime de provocări cărora va trebui să le faci față.

Rezultatele sunt consecința directă a implicării și a asumării responsabilității pentru propriile decizii. Ești dispus să-ți asumi calitatea de antreprenor cu tot ce presupune ea?

Se spune că toate deciziile nostre sunt luate la nivel emoțional, după care încercăm să le justificăm la nivel rațional, tocmai din acest motiv ceea ce mie mi se potrivește, pentru tine poate fi total nepotrivit, pentru că totul are loc la nivel de preferințe personale, aspect care face ca viața să fie unică și irepetabilă pentru fiecare dintre noi.

Înainte de a porni la drum, consider că cea mai importantă întrebare care se impune este: Ce îmi doresc cu adevărat să obțin?

O întrebare care poate îmbrăca multe fațete, care poate face lumină în multe arii ale vieții tale, oferind complexitatea unui tablou nu doar la nivel personal, ci și la nivel de familie sau chiar la nivel de societate.

Atunci când vorbim de o afacere, trebuie luat în calcul impactul pe care îl vei avea în viețile altor persoane, cum vei contribui tu la bunăstarea celor care vor devenii clienții și partenerii tăi.

Care este nevoia pe care vrei să o satisfaci și ce te diferențiază de concurență?

De asemenea, este recomandat să te implici într-un domeniu care te pasionează cu adevărat, într-o afacere care nu te plictisește, ci care îți oferă posibilitatea de a-ți exprima unicitatea, oferindu-ți satisfacția lucrului bine făcut, care să te motiveze să continui chiar și când vei întâmpina obstacole greu de depășit, care să te provoace să găsești soluții inedite, care să te pună în postura de lider, făcând din afacerea ta una cu adevărat prosperă.

Îți dorești să investești într-un start-up sau într-o franciză?

E, aici e vorba din nou de analiză, de un raport cu plusuri și minusuri, cu oportunități și riscuri.

franciza

Având în vedere că, în cazul meu, vorbim de o trecere de la calitatea de angajat la cea de proprietar de afacere, neavând în trecut tangență directă cu acest domeniu, tind să mă îndrept spre o franciză.

Din multitudinea de oportunități de afaceri, îmi doresc să aleg un domeniu care să mă pasioneze, în care să am un bagaj solid de informații, unde să-mi dezvolt abilitățile și să-mi folosesc aptitudinile pentru a construi, cărămidă cu cărămidă, o afacere de succes.

Franciza PATISERIA TINERETULUI este alegerea mea, având la bază pasiunea pentru gustul desăvârșit al produselor de patiserie, acel gust care mă duce cu gândul la bunătățile pregătite acasă de mama și bunica mea, concept pe care l-am descoperit, și cu care rezonez deplin, în această afacere, care are drept măreț scop: “Să încânte clienții cu fiecare produs”.

idei de afaceri

Îmi doresc să investesc într-o afacere care să ofere momentul oportun pentru ceva cu adevărat delicios, acel moment de răsfăț de care avem fiecare nevoie, care să ne dea energie și să ne ofere emoția întoarcerii în copilărie, acea perioadă minunată pe care o vom păstra în suflet pentru totdeauna.

Și dacă tot am decis ce vreau să fac, cred că mai lipsește doar să expun și motivele pentru care am optat pentru o franciză, care sunt beneficiile acestui tip de investiție, pentru ca tu să ai un punct de plecare pentru propriul plan de afaceri.

Așadar, franciza oferă:

  • oportunitatea de a investi într-o afacere deja testată, de a păși pe un drum bătătorit, care îți oferă informații certe, cuantificabile

  • o rețetă de business pe care să o urmezi

  • oportunitatea de a deveni expert în domeniul ales și de a învăța de la cei mai buni

  • un brand recunoscut, care pentru clienți înseamnă calitate și siguranță

  • risc diminuat al investiției

Beneficiind de acest pachet de informații, te invit să-ți începi propria analiză, să pornești o documentare riguroasă privind investiția într-o franciză, site-ul francize.ro fiind de un real ajutor în acest sens, oferind afaceri testate și reprezentate în mod exclusiv.

franciza


Articol pentru SuperBlog 2017.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s