Blogging creativ

Căminul visat devine realitate cu AIA Proiect

Sunt un suflet sensibil și visător, care se bucură de cerul senin al dimineții, de soare, de aerul curat și răcoros al nopților înstelate, de picăturile de ploaie care răcoresc universul și în care mă regăsesc atât de mult, de fiecare experiență și de fiecare suflet drag.

Sunt un călător care se bucură de minunata călătorie numită viață, crezând cu tărie în propriul motto: ,,Desenează-ți viața în culorile preferate! Stă în puterea ta!”

Sunt femeie și cred în puterea femeii de a reuși, de a se bucura de tot ce-și dorește, indiferent care îi sunt aspirațiile: o familie fericită, o carieră de succes, casa mult visată, o călătorie într-un colț de lume, orice.

În calitate de blogger, scriu despre propria mea realitate, mă las inspirată de tot ce mă înconjoară, aștern în fiecare rând emoții, trăiri, sentimente și întâmplări care nasc întrebări și învățăminte, vorbesc despre aspirații și visuri, iar astăzi abordez subiectul ,,Proiecte case”, o temă care aduce vibrații în inima mea, cu gândul la căsuța pe care o am în plan de câțiva ani și pe care am desenat-o, precum un ,,maestru”, pe o coală de hârtie.

Acum locuim la etajul doi al unui bloc dintr-un cartier liniștit și nu pot spune că nu este bine, dar ce frumos ar fi să ne putem retrage, măcar la sfârșit de săptămână, într-o zonă de munte, la margine de pădure, unde doar brazii să ne fie vecini, să respirăm aer curat și să cuprindem cu ochii frumusețea țesută cu atâta măiestrie de mama natură.

Soțul meu adoră muntele, zăpada și aventurile pe schiuri, precum și cățăratul pe stânci, spre disperarea mea, fricoasa care preferă să admire și să viseze, pe cărarea dreaptă și sigură, fie că vorbim de munte sau de viață, pentru că sunt caracterizată de prudența și de capacitatea de a conștientiza adevărata valoare a lucrurilor, calități, aptitudini și abilități și tocmai din acest motiv, când a venit vorba să ne apucăm de al nostru proiect vilă,  am pus pe hârtie dorințele și am apelat la specialiști.

aia-proiect (2)

Visez la o vilă cu trei dormitoare la etaj, un living cu bucătărie și o baie pentru musafiri la parter, o terasă pe care să putem lua și masa alături de familie și prieteni și de unde, așezați într-un balansoar, să privim cerul înstelat în nopțile de vară, iar la mansardă va fi un loc de suflet pentru mine, spațiul în care florile mele vor avea loc de cinste, iar în preajma lor mă va aștepta mereu un fotoliu comod și o măsuță, unde să dau glas vocii mele interioare, privind de la înălțime un peisaj de vis.

AIA-Proiect-Bujorul-Alb-0722494447-1.1-768x356

După cum ți-ai dat seama, aveam nevoie de un proiect de casă personalizat, așa că m-am pus pe căutat, analizat și vizitat, iar în final am ales AIA Proiect, care pentru mine înseamnă:

Ajutor – Pentru că înțeleg nevoile clientului și pun toată priceperea și resursele disponibile pentru proiectarea unor case de vis, adaptate la nevoile beneficiarilor, mizând pe un raport corect calitate-preț.

Implicare – Pentru că înțeleg dorința din spatele cerinței și oferă sfaturi care fac diferența, precum și variante din care să poți alege ce ți se potrivește.

Autenticitate – Pentru că te privesc din postura unui partener alături de care au un drum de parcurs și un obiectiv de atins, iar mulțumirea unui final fericit aparține ambelor părți.


Promptitudine – Pentru că pun clientul pe primul loc, valorizând la maxim resursa timp, prin respectarea angajamentului luat și a termenelor stabilite.

Responsabilitate – Pentru că sunt specialiști, oameni asumați, care țintesc cu încredere spre cea mai bună rezolvare, concentrându-se pe soluții variate și optime.

Originalitate – Pentru că sunt deschiși ideilor tale și au abilitatea de a veni în completare cu ceva care să te surprindă și care să facă dorința ta să se armonizeze perfect și să strălucească în imaginea de ansamblu.

Imaginație – Pentru că au capacitatea de a înțelege dorințele și sentimentele din spatele deciziilor, surprinzând prin abordări inedite și unice, atât în ceea ce privește un proiect de casă cât și  amenajarea, reamenajarea sau renovarea unui spațiu.

Emoție – Pentru că înțeleg că o casă este un cămin, care trebuie să reflecte preferințele și personalitatea proprietarilor, atât prin amplasament, compartimentare și execuție cât și prin materialele și texturile folosite.

Corectitudine – Pentru că toate costurile sunt la vedere, contractele fiind onorate conform condițiilor stabilite, iar satisfacerea fiecărui client este principiul de bază după care se ghidează.

Transparență – Pentru că argumentează sugestiile făcute, scoțând în evidență punctele tari și minusurile fiecărei variante propuse, pentru ca fiecare client să ia cea mai bună decizie, în cunoștință de cauză.


Acum cred că înțelegeți de ce i-am ales și dacă vă mai spun că atât eu cât și soțul meu suntem în zodia fecioară, o să înțelegeți că perfecționismul ne guvernează și nu puteam să coborâm standardele nici în ceea ce privește căminul nostru de vis și ceea ce va deveni, peste ani, casa bătrâneților noastre.

Adevărul este că eu și soțul meu visăm la o astfel de bătrânețe, retrași în inima naturii, putând accent pe pasiunile ascunse acum într-un colț de suflet, având bucuria unor realizări care să ne facă mândri și împliniți.


Articol pentru Spring SuperBlog 2017.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s