Blogging creativ

CAROLImetrul termic – Inovație pentru siguranță alimentară

c2 (2)

,,Suntem ceea ce mâncăm!”

Așa spune o vorbă înțeleaptă. Dar oare știm cu adevărat ce mâncăm în fiecare zi, dar mai ales dacă produsele pe care le consumăm au fost păstrate conform recomandărilor de pe etichetă?

Este extrem de important să citim termenul de valabilitate al produselor pe care le cumpărăm, însă un aliment aflat în termen de valabilitate nu ne garantează, din păcate, că este și bun pentru a fi consumat.

Drumul de la producător până pe raftul din supermarket poate avea un cuvânt greu de spun asupra calității produselor și implicit a siguranței alimentare și sănătății consumatorilor.

Și pentru că pe cei de la Caroli Foods îî preocupă aceste aspecte și doresc să ofere consumatorilor produse proaspete, de calitate superioară, distribuite și păstrate în condiții optime, își aleg cu deosebită atenție partenerii.

Produsele Caroli sunt distribuite și păstrate la temperatura corectă, respectiv la 2-8°C, iar pentru a evidenția acest lucru și a te asigura, pe tine ca și consumator, că pui pe masă produse care hrănesc, nu adevărate bombe cu ceas, salamurile Semenic Extra ,,îmbracă” o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil, denumită Carolimetru Termic.

Carolimetrul termic jonglează cu două culori și are mesaje importante pentru tine:

  Sub 8°C are culoarea verde

  Peste 8°C începe să se coloreze în galben

De e verde, optim este

De e galben, vrea la rece

#mâncarecunotificare

Doar Caroli Foods are,

Iar prețul de vânzare n-are modificare!

car 1 (2)

De 20 de ani, Caroli este ceea ce ne dorim.

  • Calitate și siguranță

    Preparate realizate în unități de producție moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii, în conformitate cu cele mai înalte standarde.

  • Alegere inspirată

    Bune pentru orice moment – de la gustări reci pentru picnic la rețete complexe pentru cine festive.

  • Diversitate

    Mare varietate de produse, de la produse crud uscate care iți desfată simțurile până la pasta fină și ușor tartinabilă a pateurilor.

Pentru mine, Caroli înseamnă mic dejun copios și aperitive salvatoare și gustoase atunci când îi primim pe cei dragi în vizită.

Susțin inițiativa Caroli și Carolimetrul termic într-o lume în care mai presus de economii și câștiguri ar trebui să se pună preț pe calitate și corectitudine, pe sănătate și respect față de consumator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s