Blogging creativ

Restaurant Citroniers- garanția unor preparate delicioase

A trecut mai bine de un an de la emoționanta nuntă a prietenilor mei, Bianca și Bogdan, și iată că Dumnezeu i-a binecuvântat cu o frumusețe de fetiță, a cărei botez va fi imediat după sărbători, în data de 8 ianuarie, într-o locație deosebită, la Restaurant Citroniers, în cadrul Residence Hotels.

rc1

Nunta lor a avut loc tot aici, iar serviciile oferite și amintirile de poveste i-au determinat să aleagă aceeași locație și pentru a sărbători venirea pe lume și creștinarea Alexiei.

Nunta a fost de vis, Sala Domenii oferind cadrul de poveste în care energia iubirii ne-a vrăjit, unde întreaga familie și prietenii de suflet s-au reunit și am încins ringul de dans, pe melodii de tot felul și pentru toate gusturile, Terasa Astrodom fiind loc de refugiu, pentru a ne trage sufletul și a schimba impresii, bucurându-ne de o priveliște foarte frumoasă spre  Mănăstirea Cașin și Arcul de Triumf.

sd1

Restaurantul Citroniers, un apreciat restaurant cu specific mediteranean din București, ne-a încântat papilele gustative cu ale sale preparate, iar tortul realizat de maestrul cofetar ne-a cucerit privirea, stârnind întreaga noastră admirație și dorința de a ne bucura de aroma sa deosebită.

sigla-citroniers-300x150-2

Mirii au beneficiat de Romantic Suite în noaptea nunții, iar invitații din provincie au fost cazați în camere elegante, la Hotel Domenii Plaza, la tarife speciale, proaspeții însurăței primind și un card de reducere, valabil un an, având astfel privilegiul de a ne mai bucurat de multe mese gustoase în cadrul restaurantului și de bunătățile lor dulci.

123-2

Recunosc, sunt o norocoasă, am participat la degustarea meniului pentru nuntă și am fost prezentă și la alegerea celui pentru botezul ce urmează și dacă la nuntă s-a preferat un meniu mediteranean, pentru botez vor merge pe specialități românești, iar sărmăluțele cu mămăliguță și smântână, mușchiulețul de porc împănat și tortul de ciocolată, sigur vor face senzație, doar le-am gustat și vorbesc în cunoștință de cauză.

147-2

Familia și prietenii apropiați, în jur de 70 de persoane, vor fi întâmpinați pe acorduri de pian, urmând apoi să se încingă și o horă a bucuriei, într-un cadru intim,  decorat în alb și roșu, cu trandafiri și gerbera și multe zâmbete de fericire.

domenii-15-768x349

Venirea pe lume a unui copil este cea mai mare bucurie, un moment încărcat de emoție și speranță, mândrie și un car de vise ce se nasc, părinții punând tot sufletul și toată priceperea pentru a clădi un viitor luminos pentru mica lor minune, iar primul pas îl reprezintă botezul și implicit o petrecere reușită, într-o locație frumoasă, cu muzică bună și mâncare gustoasă, un eveniment demn de a fi păstrat în comoara inimii și recomandat viitorilor părinți.

Articol pentru SuperBlog 2016.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s