Blogging creativ

Edotec – siguranță în mișcare

El iubește mașinile, fotbalul și pe mine. Ordinea e neclară (zâmbesc).

Dar să vă povestesc despre mașini, marile lui iubiri, are două, una acasă și una cu care călătorește în întreaga lume, pentru el mașina fiind a doua casă sau chiar prima, având în vedere că vreo 5 zile din 7 este plecat.

Așadar, casa e a mea, mașinile ale lui, lucru care se vede cu ochiul liber: el își aruncă lucrurile peste tot prin casă și disperata de curățenie vine și strânge, în timp ce în mașini e lună, te pune să te descalți, dacă calci pragul casei lui mobile (așa numește camionul), iar pe asta mică o lustruiește de zici că o duce la expoziție, cu ceva soluție adusă tocmai din Italia.

Iubire mare, ce să mai zic, dar să vezi supărare, când dintr-o neatenție, vrând să parcheze, piticul meu (are cu vreo 5 cm în minus față de mine, deși nu recunoaște) lovește cutia unui stingător din parcarea unui centru comercial și geamul de la portbagaj se face țăndări.

Eu am tras o sperietură zdravănă și el o supărare maximă și în timp ce eu strângeam la cioburi în parcare, el ce crezi că făcea, naviga pe telefon.

În loc să caute rezolvare la situația creată, un service, ceva, așa cum aș fi făcut eu, al meu era pe Edotec (magazinul online cu cel mai diversificat stoc de produse In Car Entertainment din România, cu peste 3500 produse disponibile), comandând navigație auto, asigurându-mă că prin achiziția făcută, astfel de situații ne vor ocoli pe viitor, pentru că vom avea cameră marșarier și până și eu, care sunt o fricoasă, voi fi în stare să parchez fără stres și că nu mă voi mai rătăci, iar el nu va mai fi nevoit să mă salveze,  pentru că are și GPS integrat și multe alte funcții faine.

edotec1-2

Îmi povestea bucuros (dintr-o dată) cum voi putea vorbi la telefon fără să încalc legea, ce muzică voi asculta sau ce emisiuni voi putea urmări, cum mă voi uita la filme, atunci când vom merge în vacanță, însă gândul meu era la cum vom ajunge acasă fără geamul din spate, tocmai în luna decembrie. Dar ce să vezi, rezolvarea vine tot de la el, un sac de plastic pe post de geam si dă-i bătaie, cu vântul în plete și cu gândul că nu a fost mai rău.

Ziua următoare, geamul de la portbagaj era pus la locul lui, iar peste două zile, mașina avea navigație auto, cu garanție 24 de luni, livrată gratuit, prin curier rapid.

Acum, atât eu cât și el, beneficiem de confort și siguranță în propria mașină și așa cum se aștepta, l-am felicitat pentru achiziția făcută, iar el, tare fericit, mi-a povestit cum parchează camionul în doi timpi și trei mișcări, pentru că are sistem camere 360 și cum mai adună 2-3 colegi, la o bere mică și la un film sau un meci important, atunci când face o pauză.

 

Articol pentru SuperBlog 2016.

Lasă un comentariu