Blogging creativ

Agenția de traduceri Swiss Solutions, partener în proiectul ,,Sănătatea ca întreg”

O echipă tânără, formată din medici români, psihologi şi specialişti în nutriţie şi NLP, în parteneriat cu medici de renume din Germania, au iniţiat un amplu proiect de conştientizare şi prevenţie, ce vizează organizarea unor workshop-uri, în luna martie, anul viitor, atât în România cât şi în Germania, precum şi publicarea unei broşuri, ce va fi distribuită în marile spitale din cele două ţări.

Traduceri medicale pentru broşura anului 2017

Agenția de traduceri Swiss Solutions este partener de nădejde în acest proiect, realizând traducerea textului ce va apărea în broşura tipărită în limba română şi în germană.

Cu o vastă experiență în spate, atât în ceea ce priveşte colaborarea dintre spitalele din România şi cele din Germania şi nu numai, cât şi sprijinul acordat pacienţilor ce beneficiază de tratament şi intervenţii chirurgicale în spitale din străinătate, prin traducerea documentelor necesare internării, a buletinelor de analize şi a fişelor medicale, dispunând de resursele potrivite (medici traducători in-house) pentru o traducere exactă a limbajului de specialitate, în cel mai scurt timp, Agenția de traduceri Swiss Solutions face legătura dintre pacienți și medici, înlăturând barierele lingvistice.

Cu un bilanţ de 12 ani de existenţă, 41 de specialişti, comunicare în 78 de limbi, peste 2100 de clienţi şi servicii de interpretare în şi din 24 de limbi, Swiss Solutions, prin interpreţii profesionişti, va susţine şi traducerea în cadrul workshop-urilor, mizându-se pe un mesaj clar, corect din punct de vedere terminologic şi lingvistic.

traduceri-2

Traduceri medicale destinate nevoilor tale!

swiss-solutions-2

În cadrul workshop-urilor ,,Sănătatea ca întreg”, va fi expusă legătura dintre cei trei piloni, minte, suflet şi trup, privind starea de sănătate şi cea de boală, cu direcţii clare spre tratament şi prevenţie, fiind prezentate cele mai noi informaţii în domeniu.

Iar broşura ,,Conştientizează! Alege sănătatea!” va trata legătura dintre gândirea negativă, emoţiile reprimate şi alimentaţia nesănătoasă şi afecţiunile fizice.

Se va parcurge drumul de la gândirea negativă spre gândirea sănătoasă, autocontrolul minţii prin exerciţii practice de NLP.

,,Cel care are abilitatea de a-şi stăpâni propria minte poate pune stăpânire pe orice altceva.” – Andrew Carnegie

Stresul, depresia sau anxietatea sunt şi ele expuse, urmărindu-se identificarea corectă a emoţiilor şi instaurarea stării de calm şi relaxare, prin meditaţie şi tehnici de eliberare emoţională.

,,Cea dintâi condiţie a fericirii este liniştea sufletului.”- Nicolae Iorga

Ascultarea mesajelor transmise de corpul nostru este o practica esenţială în identificarea momentului în care o afecţiune se instalează, iar o alimentaţie echilibrată este elementul de baza în menţinerea stării de sănătate şi a redobândirii ei.

Broşura va conţine sfaturi utile privind alegerea alimentelor, combinarea şi prepararea acestora, precum şi beneficiile anumitor produse în tratarea unor afecţiuni.

,,Ai grijă de corpul tău, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăieşti.”- Jim Rohn

 

Articol pentru SuperBlog 2016.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s