Blogging creativ

Jocul seductiei

Se spune ca, femeile vin de pe Venus, iar barbatii vin de pe Marte si totusi ne-a fost dat sa ne intalnim si sa traim pe Pamant.

Suntem diferiti si totusi atat de frumosi, unici si necesari in egala masura in acest dans care se numeste ,,Viata de cuplu”.

545892_460750543956746_249354064_n (2)

Dar ce se intampla pana ajungem la formarea unui cuplu, cum cucerim si cum ne lasam cuceriti?

Femeia pare mai interesata de sufletul barbatului, de felul in care gandeste si simte, isi doreste sa fie protejata si inteleasa, in timp ce barbatii remarca si se lasa cuceriti de fizicul femeii.

Dar cred ca trebuie sa recunoastem si noi, femeile ca, pana sa ajungem la sufletul lui, trecem prin propriile filtre felul in care el arata, cum se imbraca, cum vorbeste, cum se comporta si nu in ultimul rand cum miroase.

Vom alege intotdeauna drept iubit, o persoana ce ne incanta simturile, ce are valori si credinte comune si ne atrage precum un magnet, prin mirosul sau seducator.

Simtul olfactiv are un rol extrem de important in seductie, ne face sa mergem mai departe, sa cautam prezenta acelei persoane sau ne determina sa ne indepartam.

Chimia dintre doua persoane este un mix de priviri, cuvinte, gesturi, atingeri, toate invaluite in mirificul parfum.

Femeia adora sa fie cucerita, sa primeasca atentie si mici cadouri cu insemnatate, in timp ce barbatul iubeste sa cucereasca, este in natura lui sa faca asta, sa protejeze si sa rasfete.

Prima intalnire, a doua, a zecea: ea deschide dulapul si se apuca de probat, face poze si discuta cu cea mai buna prietena, iar cand dulapul ramane gol si s-a lamurit cu ce se imbraca, ramane problema pantofilor, a machiajului, a parului, in timp ce el deschide dulapul si stie sigur cu ce se va imbraca, ies amandoi pe usa, dar nu inainte de a improspata totul cu mirosul unui parfum seducator.

Parfumul vorbeste despre fiecare persoana in parte si are puterea de a intoarce priviri si a atrage suflete pereche.

Fiecare femeie este unica si speciala, in timp ce parfumul Deeply yours, prin buchetul impresionant de note fructate si lemnoase, ofera acea esenta diferita, pentru efectul ,,Nunca Te Olvidaré”.

EDT+ETUI60MLFEMME

logo_COTY

Seductie parfumata, pentru SuperBlog 2015.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s