Blogging creativ

Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara?

femeie_oglinda_1
foto preluata de aici

Cand interiorul si exteriorul se intalnesc, imaginea din oglinda zambeste!

Se spune ca exteriorul este o reflexie a lumii noastre interioare, a atentiei acordate propriei persoane. Suntem un intreg format din minte, trup, suflet si este de datoria noastra sa ne preocupam de toate aceste aspecte.

Atunci cand dorim sa facem o schimbare importanta, sa dam o noua directie vietii noastre, ne ocupam de evolutia personala si investim in cursuri, seminarii, carti de dezvoltare personala.

Cand aspectul exterior nu ne mai multumeste, mergem la cumparaturi, apelam la un stilist si ne cream prpriul stil vestimentar, propria imagine.

Dar ce facem cand pielea noastra nu are aspectul dorit?

Va spun eu, apelam la specialistii Gerovital, ce au creat Gerovital H3 Derma+, prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec. Si ca sa ma credeti pe cuvant, va spun ca, cosmeticele Gerovital reprezintă prima gamă anti-age din lume, lansata cu mai bine de 45 de ani in urma. Asa ca, vechimea si rezultatele datorita carora rezista pe piata, le recomanda, precum si femeile ce le-au incercat si folosit de-a lungul vremii.

Farmec_Derma

Si acum ca v-am spus secretul, o sa mai povestim putin despre pielea noastra si ale ei probleme.

Consider ca pielea este cartea noastra de vizita, cea care ofera prima impresie si vorbeste despre noi ca persoane, alaturi de vestimentatie, vocabular, gesturi, reprezentand o piesa importanta in imaginea de ansamblu si in mesajul transmis lumii.

Pielea este ,,haina” cu care venim pe lume si totodata cel mai mare organ din corpul uman. Si atunci, va intreb, nu merita la fel de multa atentie ca si plamanii, ficatul, stomacul ori rinichii nostri? Eu zic ca da.

O iubim si o uram, in functie de mesajul pe care ni-l transmite, in functie de confortul pe care ni-l ofera, in functie de complimentele ori sugestiile pe care le primim din exterior. Este pielea noastra, o bucata importanta din noi, din acel intreg ce formeaza imaginea din oglinda.

Este sezonul rece, iar pielea noastra are nevoie de ingrijire speciala pentru a ramane hidratata, fina, precum pielea de bebelus. Toate femeile isi doresc o astfel de piele. Eu si toate femeile, acordam o atentie speciala fetei si ochilor, fiind preocupate de hidratarea pielii, precum si de diminuarea ridurilor si a cearcanelor.

Farmec cunoaste nevoia si dorinta femeii si acorda atentie speciala acestui aspect prin crema antirid contur ochi, ce asigura pielii hidratare de lunga durata, efecte antirid, lift intens si de tonifiere, precum si un efect corector si reparator asupra cearcanelor.

crema-antirid-borcan-2

Pentru mine si pentru femeile Farmec, aceasta este solutia pentru o imagine zambitoare in oglinda, o femeie multumita, fericita si admirata, in fiecare zi.

farmec_superblog_probaArticol pentru SuperBlog 2015.

 

 

 

 

Lasă un comentariu