Blogging creativ

Cand interiorul si exteriorul se intalnesc!


Viata este o calatorie, iar noi suntem calatorii din ea! Calatorii ce pasim pe drumul vietii spre o destinatie adesea impusa, privindu-ne in oglinda mult prea grabiti pentru a ne recunoaste, pentru a ne aprecia, pentru a citi mesajul propriilor ochi ce oglindeste atat de clar universul nostru interior.

Traim vremuri in care calatoria spre desavarsire pare o cursa nebuna ce oscileaza intre maraton si sprint, avand ca premiu meritatul spirit de turma.

Ne ascundem nemultumirea, frustrarea, durerea, nefericirea sub ochelarii fumurii ce au devenit accesoriul nelipsit al fiecarei zile.

Ne punem rochia stralucitoare si masca de femeie fericita si iesim in lume, iar cand spectacolul s-a incheiat lasam lacrimile sa ne inunde fata, in singuratate si durere.

Dar, oare, cat poate masca exteriorul nefericirea interioara?

Cred ca este momentul sa renuntam la ,, trebuie” si sa alegem sa traim in armonie cu propriile credinte si valori, ghidati de  propriile dorinte, pasiuni si vise, ravnind adevarata eleganta.

Armonia dintre interior si exterior materializata in acel zambet stralucitor izvorat din adancul fiintei, in acea privire ce reflecta bucuria de a trai, in acele miscari si gesturi ce inspira hotarare si incredere, in acele cuvinte ce mangaie suflete si alina inimi ranite, un intreg ce defineste femeia implinita.

,,Deseneaza-ti viata in culorile preferate! Sta in puterea ta!” –  motto-ul ce ma ghideaza in viata, crezand  cu tarie in forta femeii de a-si creiona propriul viitor.

Sunt o visatoare ce va invita sa visati la mai mult, pentru ca totul in lumea asta a inceput cu un vis si a continuat cu actiune, pentru ca un vis fara actiune va ramane intotdeauna un vis.

Viseaza, actioneaza, traieste viata visata de tine! Directiile spre o viata traita cu bucurie, in care sa scoatem la lumina adevarata noastra comoara interioara si sa o daruim lumii.

ChicElite_slogan-300x284In aceasta toamna am hotarat sa ofer esenta ,,Colt de suflet” in cadrul concursului SuperBlog 2015, aici avand parte de o surpriza extrem de placuta, prin descoperirea Chic-Elite, comunitatea feminina recent lansata in mediul on-line.

Comunitatea Chic-Elite este spatiul in care femeia joaca rolul principal, locul in care este invitata sa dea glas propriului vis, fiind sprijinita de alte suflete minunate precum si de mentori de top, pregatiti sa ofere raspunsuri la cele mai arzatoare intrebari, un izvor de inspiratie pentru viata traita la cel mai inalt nivel.

Ellis-mic-250x250Chic-Elite este darul oferit femeii pentru a porni pe drumul descoperirii de sine, pe drumul realizarii viselor, al dezvoltarii personale si profesionale.

Si cand ajungi sa te simti bine in propria piele calatoria devine o placere, iar un stil vestimentar propriu, in armonie cu propria personalitate resprezinta firescul oferit de ELLIS, brandul romanesc cu un succes de aproape douazeci de ani in ceea ce priveste stralucirea exterioara.

123
foto www.ellis.ro

Crezand in puterea nemarginita a femeii, precum si in schimbare si evolutie continua, ma las inspirata si visez ziua in care ,,Colt de suflet”, prin cuvinte incarcate de emotie si speranta va ajunge la minunatele femei din aceasta comunitate, iar platforma de mentorat Chic-Elite va deveni o realitate in offline, prin seminarii sustinute in intreaga tara, cu femei implinite ce-si traiesc propria aventura, avand certitudinea ca, atunci cand interiorul si exteriorul se intalnesc imaginea din oglinda zambeste.

Amprenta ,,Colt de suflet” pentru SuperBlog 2015.

 

 

 

1 gând despre „Cand interiorul si exteriorul se intalnesc!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s