Blogging creativ

Stampila ,,Colt de suflet”

,,Colt de suflet” reprezinta orizontul dupa care ma ghidez in aceasta calatorie, modul de viata pe care l-am imbratisat in momentul in care am realizat ca, ceea ce conteaza cu adevarat in aceasta lume este omul cu acea particica a sa care se numeste suflet.

Sunt o romantica si o visatoare, un suflet pentru care ,, a trai” inseamna ,,a te bucura” si ,,a darui”, pentru care fiecare actiune si fiecare cuvant inseamna emotie.

,,Colt de suflet” este stampila pe care vreau sa o las in urma mea, pe care vreau sa o daruiesc lumii, prin care ofer esenta popriului suflet, inspirand alte suflete minunate, sa scoata la lumina comoara lor interioara.

s2 (3)Visez ziua in care stampila ,,Colt de suflet” va ocupa un loc de onoare pe propriul meu birou, intr-o incapere luminoasa, cu multa verdeata si pereti acoperiti cu citate motivationale, un spatiu cald si primitor, special creat pentru a inspira fiecare suflet ce-mi va calca pragul, spre a-si trai propriul vis si propria calatorie.

Totul incepe cu un vis si se continua cu o actiune astfel ca, astazi, impreuna cu COLOP, ajutorul meu de nadejde, am creat stampila ,,Colt de suflet” care, pana va ajunge pe biroul cabinetului meu de dezvoltare personala, ma poate ajuta sa personalizez pliante si chiar propriul volum de versuri care, nu se putea numi altfel decat ,, Colt de suflet”, un volum in scop caritabil, pentru ca daruirea face parte din viata, din acea viata traita cu sens.

Inchei povestea stampilei ,,Colt de suflet” invitandu-va sa va creati propria stampila, printr-o personalizare care sa va bucure fiecare zi!

Va doresc sa va stampilati viata cu stampila increderii si a curajului, cu stampila iubirii si a daruirii neconditionate!

Spor la stampilat, dragii mei!

Articol scris pentru SuperBlog 2015.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s