Buchet de inspiraţie

CITATELE MOTIVATIONALE – un impuls pentru actiune

Suflete minunate, vin astazi spre voi pentru a va povesti despre un izvor nesecat de inspiratie, izvorul numit citate motivationale.

De-a lungul timpului mi-am inviorat sufletul cu  cuvinte gandite si simtite de suflete ce in calatoria lor prin aceasta lume, au experimentat, au invatat si au lasat mai departe, pentru noi, generatiile viitoare, puterea si magia acestor cuvinte.

Imi plac citatele motivationale pentru simplul fapt ca aduc in fata mea, in spatiul meu de analiza o alta perspectiva, ma pun in situatia de a gandi acel citat din postura in care ma aflu in acel moment si da, ma intreb de fiecare data ce-mi transmite pentru ca asa cum imi place  sa cred, nimic nu este intamplator in viata, toate se intampla cu un rost si aceste citate cand iti apar in fata ochilor au un mesaj pentru tine, un mesaj pe care ai sarcina de a-l descifra singur.

De cate ori nu ni s-a intamplat sa fim cuprinsi de tristete, de deznadejde si sa ne fie dat sa citim o fraza care sa ne schimbe total starea de spirit, sa ne dea credinta ca putem, ca suntem valorosi, ca suntem puternici, ca meritam sa ne bucuram de aceasta viata pentru ca, asa cum le spune si numele, aceste citate au rolul de a ne motiva, de a ne indemna la actiune, la schimbare, o schimbare in atitudine, in gandire, in modul in care alegem sa ne traim aceasta minunata calatorie numita viata pe pamant.

De-a lungul timpului, in paginile acestui blog am adus in fata voastra mai multe citate motivationale care mi-au ajuns la suflet si care cred ca au puterea de a misca ceva in mintea si sufletele voastre, ceva ce apoi se  reflecta in viata traita in fiecare zi pentru ca fiecare zi conteaza, fiecare ora, fiecare moment asa ca, minunata fiinta, lasa-te inspirata si ,, Deseneaza-ti viata in culorile preferate. Sta in puterea ta” Florina Popa Dumse 

 

 

2 gânduri despre „CITATELE MOTIVATIONALE – un impuls pentru actiune”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s