Buchet de inspiraţie

Libertatea de a fi TU

In viata avem libertatea de a alege si aceasta libertate ne ofera posibilitatea de a ne desena viata in culorile preferate, cum intr-o forma atat de frumoasa am ales sa o spun prin intermediul acestui minunat blog.

Din pacate pe cerul vietii noastre apar nori ce fac ca aceste culori sa capete o nuanta cenusie, insa soarele rasare atunci cand avem curajul de a ne urma vocea interioara, muzica propriului suflet, curajul de a ne urma calea, de a ne ramane fideli propriilor vise, chiar si atunci cand totul pare ca ne este potrivnic.

Sa actionezi din iubire atunci cand totul pare o lupta cu arme ascunse este o mare dovada de curaj, pentru ca viata nu-ti ofera victoria pe tava dar iti ofera posibilitatea de a fi tu, in fiecare moment din viata ta.

Ai libertatea de a decide cine vrei sa fii, unde vrei sa ajungi si alaturi de cine doresti sa calatoresti pe drumul vietii tale.

Am fost invatati ca viata e nedreapta, ca suntem pedepsiti, ca suntem victime, am fost pe rand victime si salvatori si totusi aceste roluri nu ne aduc implinirea, am ajuns intr-un punct in care dorinta de a-i dirija pe ceilalti nu face parte din obiectivele noastre, am ajuns intr-un moment in care telecomanda celor ce odata ne dirijau dupa bunul lor plac nu mai are puterea necesara pentru a o mai face.

Am trait experienta de a fi iubiti si urati in functie de deciziile ce le luam, noi, stapanii propriilor trupuri si suflete, pentru ca prea mult timp am ales sa dansam pe muzica lor, a celor ce cred ca au drepturi depline asupra noastra, a celor ce asteapta sa le indeplinim visele, pentru ca din pacate inca mai sunt suflete care considera ca santajul emotional ne mai poate transforma in acori in piesa ce sa le aduca fericirea.

Suntem uneori mult prea centrati pe exterior, pe lucrurile materiale si uitam de interior, de vocea iubirii, care ne conduce spre noi cei autentici, pentru ca atunci cand actionezi din forta iubirii nu exista separare, nu exista superioritate, nu exista rautate, invidie, lupta pentru putere si nici victime ori salvatori.

Iubindu-ne pe noi putem iubi pe ceilalti, iubindu-ne pe noi putem simti si ne putem bucura de toata iubirea ce se revarsa spre noi, urmand vocea iubirii vom realiza cat de puternici suntem, cat de valorosi suntem, noi si fiecare fiinta din jurul nostru.

Iubirea darama ziduri si topeste ghetari, iubirea transforma si inalta, iar atunci cand exista iubire, exista libertate, exista incredere, exista bucurie pentru linistea si implinirea celorlate suflete minunate, pentru ca cea mai mare dovada de iubire este de a oferi celorlalti libertatea de a actiona, cu credinta ca vor reusi sa traiasca visul propriului lor suflet, bucurandu-te la randul tau de libertatea de a fi TU.

PACE SI IUBIRE

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s